slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

Prostirka za kupatilo Brza apsorpcija vode + brzo sušenje

999 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
283
6
danas
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Sloba online
Član od 28.10.2012.
kp izlog

 

Super - extra upijajuća podloga za kupatilo, 1 + 1 GRATIS : 1.399,00  ( dva komada )

BOJA : ROZE ( PRLJAVO ROZE ) MAT, Slika br:1

Super Upijajuća Podloga (1+1 GRATIS)

 

Velika prostirka za kupatilo Vodoupijajuća kada Brzosušeći neklizajući tepih za domaćinstvo Super vodoupijajući podni otirač protiv klizanja Neklizajući Napa Skin. . .

 

BOJE : NA UPIT Trenutno - slika br 1

 

【Novi ekološki prihvatljiv materijal】4 sloja propusnih tkanina: površinski sloj napa kože, prozračni sloj koji upija vodu, sloj memorijske pene, neklizajuća podloga (đon) od prirodne gume. Brzo curenje vode za 5 sekundi, bez akumulacije vode, udoban osećaj stopala, neklizajući i otporan na habanje.
【Brza apsorpcija vode + brzo sušenje】Jastučić za kupanje od dijatomita usvaja naprednu nanotehnologiju i površinu sa poroznošću do 90% kako bi omogućila da voda brzo prodre, tako da voda brzo isparava u prirodnom vazduhu, kapljice vode mogu da se usisavaju udaljen u roku od 0,5 sekundi, a vodeni žig može biti Magično nestao za nekoliko minuta kao da nikada nije bio mokar.
【Jako protiv klizanja】 Gumena osnovna ploča čini da vaša prostirka za kupatilo neće kliziti čak ni na mokrim podovima. Inovativna veštačka koža napravljena od gume + tech flis za povećanu sigurnost i stabilnost, površina izgleda kao prostirka za kupatilo od dijatomejske zemlje i oseća se kao antilop kada stanete na ćebe u kupatilu po hladnom vremenu, nećete osetiti hladnoću.
【Lako za čišćenje】Veličina prostirke za kupatilo je (60 x 40cm), glatka površina je dizajnirana da odoli prašini i kosi, ne morate da sušite ili perete prostirku za kupanje svaki put dana, samo ga obrišite vlažnom krpom. Tepisi za kupatilo, koji se mogu prati, ili isprati glavom za tuširanje, mogu dati vašim tepihima za tuširanje novi izgled, mekani, mekani, prijatni za kožu, najbolji izbor za vaše kupatilo.
【Primenljiva scena】 Klizni tepih u kupatilu za tuš ili kadu, prostirka za unutrašnja vrata, podna prostirka u kupatilu, u spavaćoj sobi, tatami podna prostirka, , tatami prostirka, prostirka za veš, prostirka za kuhinju, prostirka za hranjenje kućnih ljubimaca, prostirka za sto, ispred Jastuci za umivaonik, pokloni za domaćinstvo, stilski i jednostavni mogu da se slažu sa bilo kojom dekoracijom, poklonima za prijatelje ili kolege.

ID Oglasa: #155166659
Informacije
    • ISKORISTITE PREDNOSTI :
    • Uplate na tekući račun : e - bankom ( troškovi poštarine su niži , bez naknade za transfer otkupnine )  ili u Pošti, Banci, Menjačnici 
    • Uplaćena količina biće Vam isporučena 
    • Poštarinu plaćate - prilikom preuzimanja

      • Isporuka- postexpress ili BEX
    • Ukoliko ne naglasite posebno - šaljemo  postexpress-om
    • nepokretnost@gmail. com   VIBER

                      

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.