slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 19

Umbra Tucker zidna memo tabla, bela/nikl, 67x52 cm

50 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
28
1
pre 11 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi
  • MODERNA I COOL ZIDNA DEKORACIJA: Tucker je moderan i cool kolažni foto ram za slike, razglednice, umetnost, karte, recepte i još mnogo toga. Pozadina Tucker-a napravljena je od visokokvalitetnog platna
  • PRUŽA MESTO ZA MNOGO FOTOGRAFIJA: Tucker ram za slike pruža mesto za više od 25 fotografija (10x15 cm). Fotografije koje se preklapaju stvaraju posebno cool izgled.
  • NEĆE OŠTETITI FOTOGRAFIJE: Tucker-ov metalni držač fotografija ima fleksibilnu elastičnu traku sa unutrašnje strane, što čini postavljanje i uklanjanje fotografija izuzetno lakim i ne zahteva ubadače.
  • POSTAVITE HORIZONTALNO ILI VERTIKALNO: U zavisnosti od prostora, Tucker možete na zid montirati horizontalno ili vertikalno 

Umbra Tucker memo tabla
Izložite i organizujte svoje fotografije, uspomene i podsetnike sa Tucker pločom za fotografije i podsetnike. Sa metalnim držačima na elastičnom kablu, Tucker čini lakim dodavanje i uklanjanje vaših najnovijih podsetnika ili slika.

 

Izložite podsetnike, karte, slike &još mnogo toga
Sa podlogom od pravog platna, ovaj moderna i ležerna tabla  za fotografije ima mnogo prostora za postavljanje sa preklapanjem i slojeve svih vaših omiljenih fotografija i posebnih uspomena.

 

Raznovrsna za svaki prostor
Napravite sopstveni ekran tako što ćete ubaciti razne svoje omiljene uspomene, praznične čestitke, rasporede, podsetnike, slike i još mnogo toga uz Tucker.

 

Čuvajte uspomene neoštećenim
Zahvaljujući svojim fleksibilnim ugrađenim  kablovima i metalnim držačima, Tucker-u nisu potrebni ubadači, čime vaše slike i druge posebne uspomene neće biti oštećene.

ID Oglasa: #161880301
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.