slika
1 od 1

Stalak za odecu

1.600 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
294
7
pre 10 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Shoping Online
Član od 15.04.2022.
Svi oglasi
Stalak za odecu Civiluk za odecu Prenosivi stalakVesalica za odecu
Uredite svoj kutak pomoću elegantnog štendera, organizujte svoju odecu i obuću na Vama najpristupačniji način.    
Pokretni štender/stalak trouglastog dizajna napravljen od visokokvalitetnih metalnih šipki što ga čini veoma čvrsim, stabilnim i izdržljivim.   Jedostavno je, postavite gde Vama odgovara, i okačite Vaše košulje, jakne i ostalu odeću. Rasteretite ormare, složite odeću, a najbolje od svega je to što možete odmah nakon peglanja da okačite garderobu na vešalicu.      
Prilagodiće se bilo kojoj prostoriji kao što je spavaća soba, hodnik, garderober, kancelarija. Uštedite svoj prostor za odlaganje odeće, pa sad ispod omiljene haljine možete odložiti i cipele.   Takođe, veoma je praktična - ima točkiće pa samim tim lako ga možete premeštati sa jednog kraja sobe na drugi ako Vam ne odgovara prvobitno mesto.   
Karakteristike:   Materijal: Metal + ABS + Netkana tkanina
Pokretni i višenamenski stalak za odećuLagan, čvrst, izdržljiv i moderan dizajnSavršeno rešenje za skladištenje garderobeSadrži 4 točkića radi lakšeg  pomeranje, sa mogućnošću fiksiranjaIdealan za spavaću sobu, hodnik, garderober, prodavnice odeće. . .    
Dostupan u beloj i crnoj bojiNavedite koju boju porucujete 
Dimenzije: 55cm x 42cm x (158)160cm

Proizvode mozete poruciti na KP VIBER SMS ili POZIV na broj 0612496141
ID Oglasa: #143430850
Informacije
Garancije na ispravnost
Povracaj ne vrsimo
Samo zamene iskljucivo nakon sto ste dobili paket u koliko ne prijavite odmah nakon sto dobijete paket ako ima neki problem sa proizvodima nakon toga ne radimo zamene
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.