slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Stalak za vešalice - Sušilica za veš -Stalak za sušenje veša

2.600 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
163
13
pre 14 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dragan
Član od 30.11.2020.
Svi oglasi
Stalak za vešalice vrhunskog kvaliteta za unutrašnju i spoljašnju odeću konačno će osloboditi vaše šipke za tuširanje i police preko vrata od visećeg veša za sušenje na vazduhu. Sa dovoljno prostora za sušenje, ova mašina za sušenje je savršena za kupatilo, ostavu, kuhinju ili balkon, a njegov mehanizam za lako zaključavanje znači da nećete imati problema da ga postavite gore-dole. Ima horizontalne police koje se mogu preklopiti kako biste napravili mesta za vaše haljine, pantalone i duže stvari. Ovaj ventilacioni uređaj za unutrašnju i spoljašnju odeću je napravljen od PVC-a ili cevi obloženih prahom koje ne dozvoljavaju rđu.

Sklapa se kada se ne koristi, tako da ga možete čuvati u minimalnom prostoru. Karakteristike Fes Ultimate 3-slojnog stalka za vešanje za odeću Dolazi sa besplatnom kesom za veš. Napravljena je od PVC-a/puderom obloženih cevi otpornih na rđu. Njegov mehanizam za lako zaključavanje znači da nećete imati problema da ga postavite gore-dole! Sa 4 čvrsta točka možete da kotrljate gde god želite, unutrašnja ili spoljašnja 2 bočna krila da okačite odeću na vešalice.

Sušilica za veš da organizujete vaš prostor za manje zauzimanje prostora. Ovaj super praktični stalak za sušenje veša pomoći će vam da osušite mnogo više odeće nego do sada. Kada završite sa upotrebom, jednostavno sklopite krila i odložite ga na vama zgodno mesto.

Lako sklopiva i rasklopiva sušilica

- 2 sklopive vešalice,

- 4 točkića za lakše prenošenje.

Nosivost težine do 40kg.

Rasklopiva veličina otprilike: 75 - 126 (64 * 170cm)

Sve proizvode možete naručiti na 0607677675 i 0600773300 Dragan. Šaljem brzom poštom, a može i lično preuzimanje. Hvala na ukazanom poverenju.
ID Oglasa: #158447212
Informacije
Napomena:    Moguća dostava na teritoriji Novog Beograda za samo 400dinara.   Za ostali deo grada 500 dinara. Za više informacija pozovite. Hvala
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.