slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Motor za zavese switchbot rail 3

6.000 din

Kruševac
Kao novo - nekorišćeno
32
2
pre 16 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Goran
Član od 22.04.2010.
  •  Једноставно га причврстите и спремни сте за рад - ажурирајте своје завесе без напора, без потребних промена или алата. Окачите га, инсталирајте магнете за позиционирање и повежите се на нашу апликацију. 3 лака корака до паметних завеса у свакој просторији. Погодно за спаваће собе, дневне собе, канцеларије, собе за бебе и још много тога.
  • Двоструко јачи, сада прецизнији: Завеса 3 (У-шина) нуди више него двоструко већи потисак у поређењу са претходном генерацијом, а наш нови побољшани мотор обезбеђује несметан рад чак и на тешким завесама (до 35,3 лбс), савршен за дебеле материјале завеса . Сада долази са магнетом за позиционирање који обезбеђује прецизну контролу, елиминишући потребу за поновљеном калибрацијом и спречавајући цурење светлости.
  • Мање буке уз тихи режим: Наше паметне завесе укључују тихи режим који омогућава мотору вашег уређаја да ради испод 25 дБ, омогућавајући вашим завесама да се померају спорије и тише како би елиминисали сметње, идеалне за јутарње буђење и савршене за оне који спавају поремећаји или људи осетљиви на звук. Овај еколошки уређај је једноставан за употребу, штеди струју и енергију.


СвитцхБот аутоматски отварач завеса - паметна завеса са Блуетоотх даљинским управљачем са апликацијом, надограђеним мотором високих перформанси, додавањем СвитцхБот чворишта за рад са Алека, Гоогле Хоме,
ID Oglasa: #165102531
Informacije
Broj Telefona 0654334555
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.