slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Mrežasta zavesa za zaštitu od sunca

1.999 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
159
6
pre 12 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Ova inovativna mrežasta zavesa za zaštitu od sunca pruža Vam savršeno rešenje za osveženje i zašitu Vašeg doma od nepoželjnog sunčevog zračenja, dok istovremeno omogućava prolazak svežeg vazduha. Jedinstvena zavesa je dizajnirana sa tehnologijom vakuumskog postavljanja, čime se olakšavca i ubrzava proces montaže, bez potrebe za bušenjem ili korišćenjem lepka.
 

Izrađena od kvalitetnog mrežastog materijala ova zavesa pruža efikasnu zaštitu od sunčevih zraka, smanjujući unutrašnju temperaturu. Istovremeno, mrežasti materijal omogućava protok vazduha, što održava prijatnu atmosferu u Vašem domu.
 

Zahvaljujući inovativnom vakuumskom postavljanju, ova zavesa se lako montira na prozor ili staklena vrata. Možete je lako prilagoditi dimenzijama Vašeg prozora, omogućavajući da zavesa bude diskretna i neupadljiva, istovremeno dodajući moderni estetski dodir Vašem enterijeru. Može se jednostavno skinuti i prebrisati krpom, čime se održava njena svežina i čistoća tokom dugog vremenskog perioda.
 

Neka ova inovativna zavesa postane neizostavan deo Vašeg enterijera i pruži vam udobnost i zaštitu tokom cele godine. Pružiće Vam optimalnu zaštitu od sunca i omogućiti Vam da uživate u prijatnoj atmosferi u Vašem domu, bez prekomernog zagrevanja.


 

Karakteristike:

  • Dimenzije: 45x125 cm
  • Savršeno rešenje za osveženje i zaštitu Vašeg doma od sunca
  • Mrežasta konstrukcija omogućava prolazak svežeg vazduha
  • Postavlja se vakuumskim držačima
  • Jednostavno se skida i održava
ID Oglasa: #155551420
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.