slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

Plise Zavesa

45 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
839
5
juče
Peca
Član od 09.12.2020.
Svi oglasi
Plise zavese su elegantno i praktično rešenje za kontrolu svetlosti i privatnosti u prostoru. Njihova pregibna struktura omogućava različite nivoe zatamnjenja, dok kompaktni sklop pruža prostoru sofisticiran izgled. Ove zavese su posebno pogodne za prozore različitih oblika i dimenzija, čineći ih izuzetno prilagodljivim i funkcionalnim dodatkom svakom domu ili poslovnom prostoru.
Montaza Plise zavese na teritoriji Beograda i okolini. . U ponudi imamo  dosta dezena. Mogucnost pokretanja odozgo na dole i obrnuto. A moze i da se skroz sklopi do gore ili do dole. Mogucnost montaze na staklo prozora ili vrata u zavisnosti od modela prozora ili vrata. Cena zavisi od izabranog dezena i krece se od 45e do 60e po m2. U tu cenu vam je uracunat dolazak na adresu i uzimanje mera i ugradnja plise zavese. . Za sve ostale informacije pozovite ili pisite na broj 060/322-9669 Peca
ID Oglasa: #149379471
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.