slika
1 od 1

Roletna,Bambus 100X170Cm

2.798 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
78
3
pre 14 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zorule
Član od 15.03.2019.
Svi oglasi


ROLETNA, BAMBUS 100X170CM imamo i drugih dimenzija. pozovite

ŠIFRA: SMA 711177

ROLETNA BAMBUS 100X170CM
Laka za održavanje i ugradnju

Bambus roletna svetlo braon boje je savršen izbor za sve koji žele funkcionalan i estetski dopadljiv proizvod. Ova roletna je izuzetno praktična jer je laka za održavanje i jednostavna za ugradnju.


Dimenzije roletne

Sa dimenzijama od 170cm x 100cm, ova roletna je idealna za prozore srednje veličine. Prilagođena je kako za manje prozore u kupatilima, tako i za veće prozore u dnevnim sobama.


Kvalitetan materijal

Roletnu izrađuje renomirani proizvođač MYTOLE od visokokvalitetnog bambusa. Bambus je prirodan materijal, koji pruža dugotrajnost i izdržljivost proizvoda.


Svetlo braon boja

Roletna je dostupna u svetlo braon boji. Ova nijansa se savršeno uklapa u svaki enterijer, stvarajući toplu i prijatnu atmosferu.


Jednostavna ugradnja

Roletna se lako montira uz pomoć priloženih šrafova. Sa jednostavnim uputstvom za montažu, čak i početnici mogu brzo i lako postaviti roletnu na prozor.


Lagana za održavanje

Bambus roletna je veoma praktična i lagana za održavanje. Dovoljno je samo prebrisati roletnu vlažnom krpom kako bi se očistila prašina ili mrlje. Materijal je otporan na fleke i dugotrajan, čime se osigurava dugoročna upotreba proizvoda.


Estetski dopadljiva

Ova roletna zadovoljava visoke estetske standarde. Sa svojim prirodnim izgledom i toplom bojom, stvoriće prijatan ambijent u vašem domu. Bambus je materijal koji će se uklopiti u različite stilove uređenja, bilo da je u pitanju moderna ili rustična estetika.


Prednosti:


  • Jednostavna ugradnja uz priložene šrafove

  • Lagana za održavanje i čišćenje

  • Estetski dopadljiv prirodni izgled

  • Visokokvalitetan materijal pruža dugotrajnost


Neka vaš dom bude oaza udobnosti sa bambus roletnom dimenzija 100x170cm. Uz lako održavanje, estetski dopadljiv izgled i praktičnu funkcionalnost, ova roletna će uneti novu dimenziju u vaš prostor.




ID Oglasa: #161612674
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.