slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Slike na platnu

2.000 din

Beograd | Voždovac
Novo
167
3
pre 3 dana
Dusan
Član od 31.03.2012.
Svi oglasi

Štampu na slikarskom platnu odnosno kanvasu vršimo na najkvalitetnijem 360-gramskom pamučnom platnu - Canvas Garda (austrijskog proizvodjača). Štampu vršimo na ploteru HP T770 sa rezolucijom štampe 2,880 x 1,440dpi (tačaka po kvadratnom inču) i bojama čija isparenja nisu štetna po zdravlje čoveka.

 

Ramove pravimo od borove sušene letve i naš standardni ram je 2-3 cm dubine. Po Vašem zahtevu možemo napraviti i dublje ramove.

 

Ono što je jako bitno, a o čemu dosta ljudi nije informisano jeste uticaj ovakve štampe na zdravje čoveka. Elite print koristi eko ploter sa bojama na vodenoj bazi koje za razliku od solventnih boja (koje koriste 90% naših konkurenata zbog niske cene), nisu štetne za zdravlje ljudi. Naše proizvode bez problema možete montirati u dečijoj sobi ili Vašoj spavaćoj sobi.

 

Možete biti kreativni i uraditi željenu sliku iz više delova. Na Vama je da odaberete sliku, a podelu i sve ostalo će uraditi naši dizajneri.

 

Ukoliko nemate ideju ili imate dilemu šta da odštampate, besplatno se možete posavetovati sa našim dizajnerima.

ID Oglasa: #159469156
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.