slika
slika
slika
1 od 3

Vodootporne trodimenzionalne samolepljive 3D Tapete Soft rol

499 din

Beograd
Novo
Dostupno odmah
637
7
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alex Shop
Član od 14.07.2017.
kp izlog

Želite li da vaš dom zrači toplinom, modernošću i udobnošću? Onda je 3D Tapeta idealna za vas! Ova revolucionarna zidna dekoracija će vaš dom, kancelariju, restoran ili bilo koji drugi prostor učiniti modernijim, intimnijim, tišim i udobnijim.

Dimenzije table: 70 x 70 x 0.6cm  * Pokrivenost – 0.49 m2

Sa svojom kombinovanom mekanom penom i polietilenom, ova tapeta je minimalističkog i modernog dizajna, a istovremeno ima i brojne praktične funkcije. Garancija na lepak i trajnost tapeta minimalno 10 godina daju vam miran san da ćete uživati u svom novom zidnom ukrasu još mnogo godina.

Osim toga, 3D Tapeta je ekološki prihvatljiva, bez neprijatnih mirisa i boja opasnih za decu. Možete biti sigurni da ćete stvoriti siguran i bezbedan prostor za vašu porodicu ili klijente.

Sami ćete moći da postavite ovu tapetu, bez potrebe za majstorima ili dodatnim troškovima za gletovanje, krečenje ili slične radove. Takođe, lako je reći zbogom problemima sa vlagom, jer ova tapeta ima vodootpornu i otpornu na vlagu površinu.

Uz 3D Tapetu, možete postići i zvučnu izolaciju, čime smanjujete nivo buke u vašem domu ili radnom prostoru. Takođe, ovaj proizvod ima apsorpciona svojstva zvuka, što će dodatno poboljšati akustiku u vašem prostoru.

I na kraju, jednostavno čišćenje ovog proizvoda sa mikrofiber krpom, čini ga praktičnim i jednostavnim za održavanje.

Zato ne čekajte, investirajte u ovaj sjajan proizvod i uživajte u prekrasnom izgledu vašeg prostora, kao i brojnim praktičnim funkcijama koje će vam olakšati život. Kupite 3D Tapetu danas i uverite se sami u njen kvalitet!

ID Oglasa: #153252864
Informacije

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.