slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Becici apartmani Barovic

Kontakt

Beograd
47
0
pre 10 dana
Odgovara na 77% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Nebojsa
Član od 06.10.2013.
Svi oglasi

APARTMANI BAROVIC BEČIĆI

( ocena 9,6 za poslednih 15 godina)

(+381) 069 8210143

Bečićka plaža je u Parizu 1935. godine dobila Grand prix i proglašena je za najlepšu plažu u Evropi, a trideset godina kasnije dobila je i Zlatnu palmu za najlepšu plažu Mediterana.

Duga je oko 2.000 metara, peskovita i naročito poznata po raznobojnom pesku, nastalom od donosa kamenja iz četiri potoka. Najatraktivnija je svakako „Zelena“ stena na samom ulazu u Rafailoviće koja predstavlja jednu od plaža na kojima je more najčistije na crnogorskoj obali.

Ukoliko zelite da posetite ovu i druge plaze u Bečićima imamo za vas veoma primamljivu ponudu.

Apartmani Barovic, sa prosečnom ocenom 9.6 već 15 godina pružaju vam odmor iz snova. Na samo 500 metara od mora nalazi se vila sa 20 apartmana različite veličine, dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni.

Trenuci odmora oduvek imaju posebno mesto u životnom ciklusu svakog čoveka, kao jedna od primarnih potreba koje utiču na fizičko i mentalno zdravlje i kvalitet života u celini i zbog toga je svaki apartman opremljen sa simpovim dusekom, kuhinjom koja ima sve sto vam je potrebno, kupatilom, terasom, besplatnim Wi-Fi, a sto je najvažnije svi apartmani su klimatizovani i imaju besplatan parking.

Apartmani Barovic u Bečičima primaju goste od 15.05. pa do kraja septembra, a već sada možete rezervisati datum koji zelite, cene nismo napisali zato sto zavise od datuma i veličine apartmana, ali sve informacije možete dobiti na broj telefona +381 69 8210143 ( 0698210143) kod gospodje Biljane.

Lajkujte, sačuvajte objavu ili pošaljite nekome ko planira na odmor u Bečiće ali požurite jer najbolje stvari se uvek najbrže rasprodaju ?

ID Oglasa: #166183664
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.