slika
1 od 1

Bravarija Batajnica - Bravarske usluge i radovi - Povoljno

Kontakt

Beograd | Batajnica
319
4
pre 14 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Bravarija Batajnica
Član od 06.05.2021.
Bravarija Batajnica - Bravarske usluge i radovi - 065 24 06 970

Bilo da Vam je potrebna izrada nadstrešnica, ograda, kapija, gelendera od metala, uslužno varenje, bravarija Batajnica je prava adresa za Vas. Zahvaljujući više od 20 godina iskustva, profesionalno i kvalitetno obavljamo sve vrste bravarskih poslova, po najpovoljnjim cenama.

Osnovna delatnost naše bravarske radionice je izrada kapija, ograda, nadstrešnica, rešetki i ostalih bravarskih elemenata. Naš rad karakteriše preciznost, pedantnost, konkurentne cene, kao i strogo poštovanje rokova i želja klijenata.

Bravarska radnja se bavi izradom i ugradnjom metalne građevinske stolarije. U našu delatnost spada:
  • Izrada kapija i ograda od kovanog gvožđa
  • Izrada metalnih ograda i gelendera
  • Izrada nadstrešnica
  • Izrada spiralnih i kružnih stepenica
  • Izrada rešetki za prozore i vrata
  • Izrada metalnih konstrukcija
Bravarija Batajnica - Cene

Zbog specifičnosti i raznih mogucnosti ne možemo vam dati nikakvu okvirnu cenu, najbolje je da pozovete, mi dođemo uzmem mere, popričamo o dizajnu i mogućnostima i tada napravimo cenu. Takvo informisanje i savetovanje vas apsolutno ništa ne košta a nama je to uoubičajno i puno lakše.

Plaćanje materijala se vrši avansno (posle dogovora a pre početka radova).

Plaćanje usluge rada se vrši nakon završetka radova.

Bravarski radovi i usluge

Svakom poslu i projektu pristupamo s velikom pažnjom. Zato je vaša preporuka naša najbolja reklama zbog koje konstantno rastemo i napredujemo. Naša delatnost obuhvata sve bravarske radove i usluge, od jednostavnih poslova do kompleksnih metalnih konstrukcija i sistema. Poverite nam svoje zamisli i mi ćemo ih sprovesti u delu na način koji odgovara svih vašim zahtevima.

Kvalitet

Radimo samo sa najkvalitetnijim materijalima. U radu koristimo vrhunsku opremu i alate, precizno i profesionalno pristupamo svakom poslu što rezultira vrhunskim kvalitetom naših proizvoda i usluga.

Izgradili smo standarde po kojima smo postali prepoznatljivi na tržištu i od kojih ne odstupamo.

Pozovite nas, postavite pitanje, informišite se ili dođite do nas da se dogovorimo. Nudimo vam najekonomičnije rešenje bez kompromisa u odnosu na kvalitet.

Bravarija Batajnica

Kontakt telefon
:
Petar: 065/2406970
ID Oglasa: #137725729
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.