Vanja

Niš

Član od: 04.07.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

TV i Video > TV | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nosac je poslat ostcen okrnjen sa jako vidljivim znacima izgrebanosti (verovatno je vec bio negde i namontiran pa skinut) a poturen kao nov. i Naplaceno je vise iako mi je potvrdio ovde u porukama da je celokupna isporuka sa kurirskom sluzbom i otkupninom uracunato u ceni od 200 din , ali je kurir naplatio dodatno i za otkupninu od mene i reko da on nema takve informacije. Dokazi su slip kurirske sluzbe i fotografije poslatog drzaca. Izasao bih mi u susret da mu posaljem prvi nazad drzac pa da mi on kao posalje drugi. naravno ja jnisam oprisatao jer nemam poverenja da saljem nekom placeni nosac jer je dogovor ne ispstvovan 2 puta Uz sve to me je on nazvao prevarantom. Slike ostecenog nosaca mogu svima poslati na mail. Roba koja se salje kupcima se mora pogledati pre slanja a ne govoriti kako on to nije pregledo
1) Kupac ima nalog kao Ivan a zove se Saško (takođe prezime nije isto) - inače po pravilima KP-a i člana 301. krivičnog zakona Republike Srbije strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka. 2) Kupac priznaje da je roba bila fabrički upakovana i da je kutiju jedva otvorio ali da je ipak nosač na postolju za šrafljenje izgreban. 3) Bez obzira što je nosač u takvom stanju i da je vrlo moguće da je on oštetio nosač kad ga je montirao, odgovaram kupcu da lepo spakuje nosač i da ga pošalje nazad o mom trošku i da ću mu poslati novi takođe o mom trošku. Kupac na to pristaje samo ako dobije još jedan nosač, pa u trenutku kad bude imao dva nosača kod sebe (a platio je jedan) on će poslati nazad oštećeni o mom trošku. 4) Kupac na kraju pristaje na moju sugestiju da spakuje proizvod, pošalje ga nazad, stavi otkup koliko mu je i naplaćeno i da sve troškove dostave adresira na mene. On na to pristaje ali kasnije ne poziva kurirsku službu i ne šalje proizvod već me ubeđuje da kad bi se on bavio prodavanjem on bi drugi nosač poklonio i da treba da uradim upravo to. 5) Kupac se žalio što mu je naplaćeno 69 din. više za povrat novca što je tačno i što je bila greška operatera pri kreiranju naloga. Nakon prijave greške kurirskoj službi i pisanja mail-ova kako bi se realizovala reklamacija, dobio sam uverenje da će kurir doneti kupcu na kućnu adresu 69 din. što će ne sumnjam biti i urađeno jer je već od mene naplaćeno tih problematičnih 69 din. Pored moje jake volje i angažovanja da se čoveku izađe u susret na bilo koji način kako bi na kraju bio zadovoljan, (iako je možda i sam oštetio nosač kad ga je montirao) ništa od navedenog mu nije odgovaralo. Zaključak svemu ovome donesite sami.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.