zoran

Pančevo

Član od: 03.04.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Potrošni materijali za servis

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovo je prva negativna ocena koju dajem nakon mnogo godina koriscenja KPa. Ukratko covek ima katastrofalnu komunikaciju, ali nekako sam uspeo da dobijem informaciju gde i kada je okej da preuzmem artikl. Po dogovoru sam licno dosao, a covek se nije javio na telefon i onda iskulirao poruke. Izbegavati ovakve prodavce!

Automobili | Delovi i alati > Auto | Razni delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Naruceni nosaci 2. septembra, sa prodavcem sam se cuo telefonom pa mu poslao podatke za slanje preko kp, danas sam trebao da ih dobijem, zvao sam telefonom ali se prodavac nije javljao, sad mi je odgovorio preko kp da ih nema, krajnje neodgovorno, ovakvi prodavci NA BATERIJE sa "raznovrsnom ponudom i asortimanom" proizvoda trebaju da se zaobilaze u sirokom luku, da mi je odmah rekao da nema narucio bih na drugom mestu i ne bih cekao za dzabe.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Auspusi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac bez jezika, pet dana cekam posiljku on se pravi lud, sinuje poruke a lepo sam ga pitao da li je poslao, on je potvrdio.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Auspusi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Drzi auspuh na stranici a prodao ga je. Ne ozbiljnost.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Ključevi i brave

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin Zoran poslao mi modul za centralnu bravu! Modul ne valja ima kratak spoj! Odneo sam kod majstora ko se bavi sa ugradje centralnu bravu! Covek je izmerio modul! I rekao da ima kratak spoj ne moze se popravjati! Gospodin Zoran nece da mi javja na moje poruke na kp. Kad zovem na mobilni nece da mi javi! Dobio sam poruku na mobilni da mu posaljem modul i on nece da placa postarinu! Ja sam bio fer preuzeo sam modul i isplatio sam sve otkup i postarinu! Problem sto nece da mi pise bilo sta na kp i sad ko ce da mi garantuje da ce mi poslati drugi modul! Nemam nikakav dokaz da ce mi poslati drugi modul za centralnu bravu! !! !
Naravno da se ne slazem...juce me je ocenio negativno a vec posle jednog dana hoce zvucnike da kupi od mene..mislim da to sve govori o ovom clanu..hvala na oceni.trebao si prvo da ides kod majstora da ti ugradi modul a ne sam da ugradjujes,jedna zica pogresno i naravno modul je izgoreo,,pa kao sto kaze to kad je uradio onda je nosio modul kod majstora na proveru..ja samo hocu da vidim sta se tu desilo,u sms-u mi je napisao da nema pare za postarinu i da ce mi poslati kad bude imao novac,,, novac kaze da nema a za zvucnike vec posle jednog dana ima novac...prica jedno a radi drugo...kako onda ja da verujem...hvala na saradnji.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Razni delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Dobio sam kupljeni predmet koji nije odgovarao opisu pošto je bio neispravan. Prodavac mi je uvažio reklamaciju ali me je naterao da platim dve poštarine da bi došao do kupljenog proizvoda . Sa ovom kupovinom sam se nervirao a pošta je zaradila . Ja sam ispoštovao sve iz kupovine a vi gledate samo da zaradite . Komunikacija nije nikakva ali baš nikakva . Naglasio sam da prodavac naravno treba da plati poštarinu pošto nije proverio u kakvom je stanju prodani predmet koji mi je poslao . Kada je ovakva situacija prodavac plaća poštarinu a ne ja kao kupac jer je njegova greška . Poslao sam poruku ali na poruke ne mari i ne odgovara -komunikacija nikakva . Ovo pišem da bi i drugi kupci videli i da obrate pažnju na ovog prodavca i da razmisle da li će da trguju sa njim
samo bi voleo da kupac ovog cepa,koja je dobio 2 komada,lepo uslika i zakaci sliku kao dokaz a ne ovako,,,a ja cu tebi uslikati koliko hoces celih cepova da ljudi vide da niste u pravu,covek pre vas dao je pozitivan komentar,,a to sto vi ne znate da koristite cep i slomite ga ja nisam kriv....i jedan i drugi cep je bio ispravan,,,celog ste ga izvadili iz kutije,e kada ste zavijali,isprobavali tad ste i slomili,zasto vi narucujete cep isti da vam opet posaljete a ne odgovara iz opisa,zar nije logicki da samo vratite....?

Automobili | Delovi i alati > Auto | Volani i upravljanje

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

predmet ne odgovara opisu iz oglasa i slike, nije ispostovan dogovor oko datuma slanja paketa.
to je samo nalepnica u pitanju zaboravio sam da je ubacim...,i to bi ti poslao.i oko kumunikacije vi ste poslednji ko je dobijo popust od mene...nije ni bitno...ti si druze kralj...svaka cast...i hvala...moje misljenje je ako nesto nije u redu da se javite prodavcu,pa tek onda ocenite...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.