slika
slika
slika
1 od 3

Rega Carbon

4.600 din

Novi Sad
Novo
4.937
77
pre 2 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Audio Plus
Član od 10.02.2012.
kp izlog

Hand Made in England

Zvučno mnogo bolji od konkurencije. . .

Rega Carbon cartridge (MM) Moving Magnet

Svaki od Reginih  magnetnih kertridža je precizno ručno sklopljen do najvišeg standarda od strane visoko obučenih tehničara. Procedure projektovanja i montaže su fokusirane na jednostavan cilj; izvucite što je moguće više muzike iz vinila. Svaki od njih koristi par paralelnih kanala za navijanje koji se zatim pažljivo sastavljaju na prilagođenim džigovima kako bi stvorili radni stereo generator. Svaki kertridž se potom testira i proverava u roku od dva dana kako bi se osiguralo da se ispune svi strogi parametri za svaki model pre pakovanja ili ugradnje na gramofon Rega. Nagrađivani magnetni opseg Rega pokretnog magneta pruža neverovatnu jasnoću, upečatljiv stereo snimanje i prirodne dinamičke performanse koji vas dovode u dodir sa svojom kolekcijom vinila kao nikada ranije.  

The Rega Carbon is a high quality, moving magnet pick-up cartridge designed to be simple to set up, easy to install and above all, accurately reproduce music.

Supplied as standard on the multi award winning RP1 turntable, the Carbon performs far beyond its budget price tag.

  • Output: 2.5mV at 1kHz
  • Stylus: User replaceable.
  • Fixing: Standard, two screws
  • Cantilever: Carbon
  • Colour: Black/White
  • Tracking Pressure 2-3g

 
Uvoznik  i distributer Rege za Srbiju:  

AUDIO PLUS DOO

Stražilovska 23

Novi Sad

tel: +381 21 66-11-302

audioplusns@gmail. com


ID Oglasa: #58369418
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.