slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Yamaha RX-A2A

119.990 din

Novi Sad
Novo
1.866
8
pre 4 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Audio Plus
Član od 10.02.2012.
kp izlog

Akcija ! Stara cena 144000 rsd.

FISKALNI RACUN I GARANCIJA 2 GODINE!

AV risiver nove generacije RX-A2A zvuči jednako moćno kao što izgleda.
Opremljen je najsavremenijim vidovima povezivanja i osposobljen za reprodukciju najnovijih audio-formata, a elaborirana tehnička rešenja postavljena su na antirezonantnu A. R. T. šasiju.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:

Broj kanala: 7.2
Snaga po kanalu (8 oma): 100 W
Tjuner: Da
Audio dekoderi: Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby Surround, DTS: X, DTS-HD MasterAudio
Audio ulazi: 4x RCA, 1x koaksijalni i optički
Video ulazi: 7x HDMI
Video izlazi: 1x HDMI
Video procesiranje: HDR10+, 8K/60, 4K/120, eARC, VRR, ALLM, QMS, QFT, 4K Upscaling
Daljinski upravljač: Sistemski
Specifičnosti: Ethernet, Wi-Fi, USB-A, Bluetooth, AirPlay 2, YPAO
Dimenzije: 435 x 171 x 372 mm
Masa: 10,2 kg
Raspoložive boje: Black

Impresivni Yamaha AV risiver koji će kućni bioskop upotpuniti profesionalnim kvalitetom zvuka i slike. Podržava Dolby Atmos koji će Vas smestiti u središte svake akcije. Uživajte u filmovima koji su realističniji nego ikada pre i u muzici kvaliteta poput onog u najboljim koncertnim halama. Obezbeđuje snagu od 100W po kanalu i podržava 2 zone. Podržava MusicCast multiroom tehnologiju koja Vam omogućava da u svim prostorijama slušate istu muziku.

IMPRESIVAN ZVUK Dolby Atmos će Vas smestiti u središte svake akcije i obezbediti Vam pravi bioskopski doživljaj. Obezbeđuje zvuk iz svih pravaca, pa čak i odozgo. Anti Resonance Technology obezbeđuje kristalno čist zvuk. Gejming režim zasigurava najbolje performanse.

DIZAJNIRAN ZA VAŠ PROSTOR Podržava YPAO automatsku optimizaciju zvuka prema prostoriji i rasporedu zvučnika. Jednostavan je za instaliranje i korišćenje.
BEŽIČNA KONEKCIJA Ugrađena Bluetooth konekcija za slušanje muzike sa mobilnih uređaja HDMI ARC Jedan HDMI ulaz i jedan izlaz sa ARC tehnologijom omogućavaju kontrolu i dvosmerni prenos zvuka CHROMECAST &AIRPLAY 2 Podržava WiFi i putem Chromecast i Airplay 2 opcije omogućava striming Vaših omiljenih online sadržaja

AUDIO PLUS      D. O. O.   
           
Strazilovka 23,     Novi Sad     
tel: +381 21 66-11-302
audioplusns@gmail. com 

ID Oglasa: #110243706
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.