slika
slika
slika
1 od 3

Sennheiser HD 25-1 II

24.600 din

Beograd
Novo
390
2
pre 2 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Artist Sistems doo online
Član od 16.08.2011.
Svi oglasi
Sennheiser u AudioPro Artist radnjama u Beogradu i Novom Sadu.



Zbog njihove male težine i zbog mogućnosti slušanja sa samo jednim uhom, slušalice HD 25-II su neophodne za mobilni monitoring. Zatvorene slušalice HD25-II su dizajnirane sa svrhom za profesionalni monitoring koji omogućava prigušivanje buke iz okoline. Sposobne za izdržavanje izuzetno visokog zvučnog pritiska, izuzetno robustna konstrukcija - ove slušalice su odlične za korišćenje u okruženjima s velikim nivoom buke (npr. kod ozvučavanja koncerata, studeo monitoringa i testiranja audio opreme. Slušalice idealne za monitoring za kamermane i DJ-eve! Par slušalica sa istinskim zvukom namenjenim za profesionalce!  



Overview

Due to their low weight and the option of one-ear listening, the HD 25-II headphones are indispensable for mobile monitoring. The closed-back HD 25-IIs are purpose-designed, professional monitoring headphones offering high attenuation of background noise.  

Capable of handling very high sound pressure levels and of extremely robust construction, these headphones perform exceptionally well in loud environments, e. g. ENG, sound reinforcement, studeo monitoring and audio equipment testing. Ideal monitoring headphones for cameramen and DJs, these are a pair of true sound professionals’working headphones.

Features
  • Very lightweight and comfortable, even if used for long periods
  • High maximum sound pressure level
  • 70 Ω nominal impedance for universal compatibility
  • Tough, detachable steel cable
  • Neodymium ferrous magnet systems and lightweight aluminium/copper voice



  • ( „ “ ) -

 

  • Trudimo se da sve cene držimo aktuelnim na svakodnevnom nivou, greške su moguće. Cena na KP je informativnog karaktera, informaciju o ceni proverite u našim radnjama.

 

  • Plaćanje u našim maloprodajnim objektima vrši se isključivo u DINARIMA. Cena napisana u evrima je informativnog karaktera.

 

  • Ukoliko vidite bilo gde bolju cenu za nov proizvod, kontaktirajte nas i mi ćemo se potruditi da napravimo najbolju ponudu za Vas.



Hvala na razumevanju.

Vaš AudioPro Artist

 

 

Kontakt:

● AudioPro ARTIST ●

BEOGRAD 
Maksima Gorkog 153a
tel : 011/ 344-28-74

NOVI SAD
Maksima Gorkog 16
tel: 021/ 300-69-11

NE PRIHVATAMO ZAMENE!

ID Oglasa: #111151020
Informacije

● AudioPro ARTIST Sistems d. o. o. ●
NOVI BEOGRAD
Bulevar Milutina Milankovića 98
tel : 011/ 344-28-74

 

NE PRIHVATAMO ZAMENE!

 

> > > > > RADNJA U NOVOM SADU JE ZATVORENA < < < < <

 

 

 

napomena :

Zbog čestih promena cena proizvođača, cene na KP su informativnog karaktera.
Aktuelne cene možete videti na našem sajtu!

Hvala na razumevanju

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.