slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Cerade od 100% POLIESTERA-velicina S

6.800 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
2.553
7
pre 4 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Milan
Član od 13.06.2014.
Svi oglasi

Cerade vrhunskog kvaliteta od poliestera sa unutrasnjim slojem od vate koja zadrzava vlagu i cerade za auto stite vase vozilo od vremenskih nepogoda tokom svih godisnjih doba.

Auto cerade su napravljene od poliestera sa unutrasnjim slojem koji je oblozen vatom i cerade stite vase vozilo od kise, sunca, prasine kao i od ekstremnih hladnoca. Auto cerade imaju dva krovna otvora koji omogucavaju neometano strujanje vazduha i cerade takodje poseduju dve elasticne trake usivene na prednjem i zadnjem delu.

Cerade se montiraju izuzetno lako, za nepuna dva minuta i spakovane su u torbu s drskom koja omogucava lak prenos i skladistenje cerade.

NAPOMENA I UPOZORENJE

1.   Ceradu koristiti za povremeno pokrivanje ISKLJUCIVO cistog automobila

2.   Ceradu nikako ne stavljati na:

- automobil zaprljan od smole sa drveta, katrana ili pticjeg izmeta

- vlazan auto

- sveze farban auto

3.   Ukoliko je auto duze vremena pokriven, a tom prilikom izlozen atmosferskim uticajima (parkiran na otvorenom) potrebno je izvrsiti skidanje i provetravanje na svakih 10-15 dana

AKCIJA:

Cerade imaju dva bocna otvora pri dnu namenjena za sajle sa katancem protiv kradje (videti sliku).  Sajlu i katanac možete posebno dokupiti po ceni od 850,00 rsd.

Dimenzije cerade:

Duzina cerade:  406 cm  Sirina cerade:  165 cm  Visina cerade:  116 cm

Tipovi vozila kojima auto cerade odgovaraju:   VW Polo, Opel Corsa (2 vrat), Opel Tigra, Audi A2, Reno Twingo, Pezo 106, Citroen C1, Fiat Punto

Savet: izmerite duzinu vaseg vozila od prednjeg do zadnjeg branika kako bi znali koju velicinu da odaberete.

ID Oglasa: #20103720
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.