slika
slika
slika
slika
1 od 4

Cerade Protiv Grada/Tuce/Leda-XL

14.200 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
2.031
26
pre 3 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Milan
Član od 13.06.2014.
Svi oglasi

Cerade za auto protiv grada pokrivaju ceo auto i tako umanjuju rizik od ostecenja vozila.

Cerade protiv leda su napravljene od termofolije, viseslojnog materijala sa presovanom penom i tvrdim sundjerom na krovu, gepeku i haubi. Presovana pena pokriva i vozacko staklo, podebljanja nema samo na vratima.

Cerade protiv grada stite vozilo od leda, smole, snega, prasine. Na prednjem i zadnjem cerade delu su usivene elasticne trake za bolje drzanje na vozilu i cerada na krovu poseduje dva otvora za strujanje zraka, a na dnu bocne remen i kopcu za vezivanje cerade.

VAZNO:   Ova cerada pruza zastitu vozila od normalnog grada/leda ali ne pruza apsolutnu zastitu vozila u slucaju velike olujne ledene nepogode kada je led ekstremno velikih dimenzija.

NAPOMENA I UPOZORENJE

1.   Ceradu koristiti za povremeno pokrivanje ISKLJUCIVO cistog automobila

2.   Ceradu nikako ne stavljati na:

- automobil zaprljan od smole sa drveta, katrana ili pticjeg izmeta

- vlazan auto

- sveze farban auto

3.   Ukoliko je auto duze vremena pokriven, a tom prilikom izlozen atmosferskim uticajima (parkiran na otvorenom) potrebno je izvrsiti skidanje i provetravanje na svakih 10-15 dana

Dimenzije cerada protiv grada:

Duzina cerade:  530 cm  Sirina cerade:  177 cm  Visina cerade:  119 cm

Tipovi vozila kojima auto cerade odgovaraju:   VW Passat CC, VW Phaeton, BMW 5, Audi A6, Mercedes E klasa, Peugeot 607, Volvo S80, Honda Legend

Savet: izmerite duzinu vozila od prednjeg do zadnjeg branika kako bi znali koju velicinu da odabarete.

ID Oglasa: #20102438
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.