slika
slika
slika
slika
1 od 4

Cerade za motor velicina XL

2.800 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
3.175
19
pre 10 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Milan online
Član od 13.06.2014.
Svi oglasi

Cerade vrhunskog kvaliteta koje stite motore od sunca, kise, prasine, smole i izmeta i cerade za motore stite vas motor od vremenskih nepogoda tokom svih godisnjih doba.

Cerade za motore su od tankog, nepoderivog materijala i krojene su po obliku motora sto znaci da gornji deo ima suzenje, a donji deo prosirenje za razliku od nekih cerada koje su krojene kao ravna vreca za pokrivanje od loseg poderivog najlon materijala.

Cerade se izuzetno lako montiraju i demontiraju i poseduju elasticne trake usivene na prednjem i zadnjem delu za bolje zadrzavanje cerade na motore.

Cerade na gornjem delu imaju otvore za strujanje vazduha, a na dnu krugove za vezivanje protiv kradje ili olujnih vetrova.

NAPOMENA I UPOZORENJE

1.   Ceradu koristiti za povremeno pokrivanje ISKLJUCIVO cistog motora

2.   Ceradu nikako ne stavljati na:

- motor zaprljan od smole sa drveta, katrana ili pticjeg izmeta

- vlazan motor

- sveze farban motor

3.   Ukoliko je motor duze vremena pokriven, a tom prilikom izlozen atmosferskim uticajima (parkiran na otvorenom) potrebno je izvrsiti skidanje i provetravanje na svakih 10-15 dana

Dimenzije cerade:

Duzina cerade:  246 cm  Sirina cerade:  104 cm  Visina cerade:  127 cm

ID Oglasa: #20106288
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.