slika
1 od 1

Kadica gepeka BMW X1 (F48) (2015-)

3.500 din

Kao novo - nekorišćeno
Novi Sad
298
8
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Milan
Član od 13.06.2014.
Svi oglasi

Kadica gepeka BMW X1 (F48) (2015-) – Zubri 290320

Sve kadice gepeka su originalne, potpuno nove i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su precizno dizajnirane.

Kadica gepeka je modernog dizajna, preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju željenom vozilu. Poseduje brazde koje onemogućavaju pomeranje i proklizavanje stvari kao i neklizajuću podlogu koja ih sprečava da se pomeraju po gepeku. Kadice gepeka imaju ivice visoke od 4 do 6 cm (u zavisnosti od modela) dodatno osigurava čištoću unustrašnjosti vašeg vozila. Otporne su na infiltraciju vode, ulja, goriva i ostalih tečnosti. Izuzetno su lake za održavanje standardnim sredstvima za čišćenje. Kadicama za gepek nisu potrebne nikakve dodatne modifikacije. /p>

Kadice za gepek su proizvedene od polietilena visoke gustine koji je izuzetno fleksibilan i koji trpi širok spektar temperatura: od -20 do +40 stepeni. Gumene patosnice gepeka su TUV sertifikovane i svi materijali korišćeni pri njihovoj proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Navedena cena je za 1 komad.

Zemlja proizvodnje/uvoza: Češka

ID Oglasa: #67418926
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.