slika

Kadica za gepek Volkswagen Passat B7 Kombi 2010-2014

4.200 din

Kao novo - nekorišćeno
Novi Sad
658
9
pre 12 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Milan online
Član od 13.06.2014.
Svi oglasi

Kadice za gepek/patosnice za gepek:  Volkswagen Passat B7 Kombi 2010-2014

Kadice gepeka/patosnica gepeka je proizvedena od hipoalergenskog materijala koji trpi sirok spektar temperatura: od -20 do +40 stepeni. Kadice za gepek/patosnice za gepek su proizvedene od polietilena visoke gustine koji je izuzetno fleksibilan.

Kadice gepeka imaju ivice visoke od 4 do 6 cm (u zavisnosti od modela) koje stite unutrasnjost i kadice gepeka su takodje otporne na infiltraciju ulja, goriva i ostalih tecnosti. Kadice za gepek su izuzetno lake za odrzavanje standardnim sredstvima za ciscenje.

Kadica gepeka je modernog dizajna, preciznih dimenzija koje savrseno odgovaraju zeljenom vozilu i kadica gepeka poseduje brazde koje onemogucavaju pomeranje i proklizavanje stvari kao i neklizajucu podlogu koja ih sprecava da se pomeraju po gepeku.  

Ovlašćeni uvoznik i distributeri za SRBIJU

Pokladajte nasu kompletnu ponudu artikala na kp izlogu

Sve gumene patosnice su originalne i potpuno nove, proizvedene u Poljskoj!  
Proizvođač Frogum.  

U našoj ponudi možete naći preko 500 različitih modela Patosnica i Kadica Gepeka. Gumenih ili tepih patosnica, univerzalnih ili tipskih patosnica!  

Posetite naš KP Izlog ili kliknite na naš nalog da bi ste videli celu našu ponudu patosnica, kadica gepeka i ostale auto opreme.

ID Oglasa: #67342287
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.