slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

original pegla na paru za Vertikalno peglanje

1.699 din

Beograd
Novo
Dostupno odmah
1.249
38
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alex Shop
Član od 14.07.2017.
kp izlog
Proizvod koji ćete obožavati – jednostavna i praktična ručna pegla na paru! Niste sigurni koji su to benefiti ove pegle? Izdvojili smo 7 najvećih prednosti korišćenja vertikalne pegle na paru umesto obične pegle.  
  1. Pegla ovog tipa će produžiti životni vek vaše odeće. Para je blag način za uklanjanje nabora i zbog toga će vaša odeća duže trajati.
  2. Konstantna para uklanja nabore. Korišćenjem vertikalne pegle na paru imaćete blaži pregib na odeći, u poređenju sa vidljivim linijama i prelazima koje nastaju usled korišćenja obične pegle.
  3. Može se koristiti za sav tekstil koji je namenjen peglanju. Koristite vertikalnu peglu za sve – od odeće, preko stolnjaka i zavesa. Peglu sa drškom i dugačkim kablom lako možete koristiti po kući.
  4. Korisnija je zbog mogućnosti vertikalnog i horizontalnog peglanja. Drška čini peglanje lakšim, koji god tekstil da je u pitanju. Ispeglajte svoju odeću dok je još na vešalici – brzo i jednostavno.
  5. Osvežiće vašu odeću bez pranja ili hemijskog čišćenja. Ovom peglom lako možete osvežiti komad tekstila bez ikakvog zagađivanja – koriste se samo voda i para.
  6. Uklanja neprijatne mirise i ubija 99,9% bakterija. Ne samo ovakva pegla eliminiše rizike koji mogu nastati prilikom klasičnog peglanja (opekotine, nenamerno gužvanje. . . ), već para ubija većinu mikroba i bakterija, što pomaže u eliminisanju neprijatnih mirisa.
  7. Mala je i jednostavna za odlaganje. Kompaktan dizajn čini vertikalnu peglu sa drškom jednostavnom za prenos i odlaganje. Možete je nositi sa sobom na putovanje kako biste izbegli izgužvanu odeću na odmoru.

Čišćenje parom je sjajan način da uštedite novac i sačuvate svoju odeću u najboljem stanju. Para obezbeđuje najsigurniji i najnežniji pristup tekstilu i odeća ima prirodan izgled. Uz našu vertikalnu peglu na paru, dobijate i:  

  • Četkicu za tekstil koja usmerava paru i omogućuje joj da prodre kroz tekstil. Zbog ovoga je jednostavnije i brže izravnati teže tekstile;
  • Tekstilne stezaljke za zaglađivanje ivica i pojasa;
  • Kuka za vešalicu;
  • Posuda za vodu za punjenje vode.

Prenosiva putna pegla na Paru
Oživite svoje tkanine sa najbezbednijim i najefikasnijim metodom peglanja – do 5 puta brže i nežnije od klasičnog peglanja.
Eliminiše neprijatne mirise
Uklanja nabore sa odeće, osvežava kapute i jakne
Dezinfikuje odeću, dušeke, zavese i tapacirani nameštaj sa vodenom parom
Efikasno i ekološko rešenje za peglanje
Bezbedan za osetljive tkanine
Zagreva se za manje od 3 minuta
Veliki parni otvori pružaju snažan protok pare
Savršen za putovanja jer stane u većinu kofera
Jacina 1200 wati

Samo u Alex Shop prodaji. Ovaj proizvod nije dostupan u prodavnicama.


Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

 

 

 

ID Oglasa: #114087561
Informacije

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.