slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Magnetna LED šinska rasveta

Kontakt

Kao novo - nekorišćeno
Subotica
10.149
92
pre 2 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Su Led Rasveta
Član od 24.04.2015.
kp izlog

*** Magnetna šinska rasveta -ZAGARANTOVANO NAJNIŽE CENE***

Za cene nam ostavite mail adresu da bih Vam poslali cenovnike sa slikama i specifikaijama.


Revolucionarni proizvod koji je toliko precizan, fleksibilan i kreativan koliko Vi i Vaša mašta. Radi se o novoj šinskoj rasveti koja je redizajnirana za ugradnju u gips, nadgradnu i suspenziju za sve ostale podloge.

Svetlosni elementi sadrže NOVI sistem magnetnog povezivanja sa šinom tako da se rasvetna tela postave na željeno mesto i samo pritisnu na šinu i već su spremna za rad.

Magnetni sistem je napravljen od ekstrudiranog aluminijuma što govori o preciznosti, kvalitetu i lakoći samog materijala, a ujedno vam daje fleksibilnost prilikom dizajna samog sistema.

Sama završnica magnetnog sistema rezultira jednim perfektnim sistemom, koji ima ogromnu fleksibilnost jer se može prilagoditi i najzahtevnijim zadacima bez kompromisa, već da estetika i dizajn ipak ostanu na prvom mestu.
Magnetni sistem je idealan za sve prostorije a pogotovo za one koji zahtevaju čestu promenu količine i poziciju svetlosti, što Vam baš magnetni sistem dozvoljava da svaka ta promena bude perfektno odrađena sa samo par klikova i bez ikakvog alata.

Za kompletan cenovnik i ponude nas kontaktirajte.
Kompletan asortiman LED, dekorativne i komercijalne rasvete. Za sva pitanja i sugestije budite slobodni da nas pozovete Viber, WhatsApp 069/19-17-333  069/30 -50-907.

Slanje paketa kurirskim službama Bex i City.





ID Oglasa: #42254533
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.