slika
1 od 1

Vaš emocionalni tip

850 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
65
5
pre 38 dana
Odgovara na 73% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Alternativni Centar Omega
Član od 08.11.2019.
kp izlog
Dostava nije uračunata u cenu i iznosi oko 300 din za prozvode do 0,5 kg.
Dostava se vrši kurirskom službom i proizvod se šalje danas za sutra.

Takođe, sve proizvode možete preuzeti lično u našoj prodavnici u Beogradu(svakog radnog dana od 09:00-17:00h). Vikendom ne radimo.

Adresa - Beograd (YU biznis centar - Novi Beograd):  Bulevar Mihaila Pupina 10ž, vp 59 (Telefon:  065/61-64-343 ili mobilni 064/549-68-65)

Opis proizvoda:

Knjiga istražuje vaš emocionalni tip kao sredstvo za pronalaženje pravog tretmana za vaš hronični zdravstveni problem ili bol:

  • Obezbedjuje jednostavan upitnik za pronalaženje vašeg emocionalnog tipa
  • Identifikuje veze između emocionalnog tipa i 12 čestih hroničnih bolesti: astme, alergija, hroničnog zamora, depresije, fibromialgije, hipertenzije, iritabilnog creva, migrene, PTSD (posttraumatskog stresnog poremećaja), psorijaze, reumatoidnog artritisa i čireva
  • Objašnjava koja od 7 alternativnih terapija za lečenje veze uma sa telom najbolje funkcioniše za svaki emocionalni tip: akupunktura, hipnoza, bioenergija, meditacija, joga, vođene slike i tehnike opuštanja.


Istražujući interakciju emocija, hronične bolesti i bola, kao i uspeh lečenja, Majkl Džoer i dr Mark Mikozi otkrivaju kako su hronična stanja suštinski povezana s određenim emocionalnim tipovima, i kako se ta oboljenja najbolje tretiraju izborom terapije u skladu sa vašim tipom. Osnažujući vas kao pacijenta da potražite terapije koje će najbolje delovati za vas, ova knjiga nudi dobar put za efikasno olakšanje bola i održivo zdravlje.
ID Oglasa: #86643384
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.