slika
slika
1 od 2

Cudesne price plavih - Milica Z. Stojadinovic

600 dinFiksnoZamena moguća

Aranđelovac
Korišćeno
Dostupno odmah
21
0
pre 43 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Halo Bing
Član od 10.01.2020.
kp izlog
IZDAVAC UDRUZENJE DRZAVNIH REPREZENTATIVACA SRBIJE,2011,385 STR, TVRD POVEZ, VECI FORMAT, ILUSTROVANA
KNJIGA JE NOVA

`Posvećena je velikanima svetskog, jugoslovenskog i srpskog sporta i ima za cilj, da u poplavi zaborava i krivotvorenja istorijskih podatka i činjenica, evocira prošlost i sačuva od zaborava izvanredne rezultate, imena onih koji su stvarali naš sport i časno pronosili slavu naše zemlje širom sveta. `

Svetomir Đukić, Milorad Krivokapić, Dragoslava Gerić, Olga Caran, Vladimir Marjanović, Ivan Gubijan, Jelena Genčić, Stjepan Bobek, Marko Valok, Nebojša Popović, Milivoj Karakašević, Svetozar Gligorić, Stevan Horvat, Nikola Karaklajić, Leposava Ninković Spasić, Vuk Rašović, Petar Stanišić, Rajko Mitić, Mladen Mastela, Marija Veger, Natalija Luković, Sava grozdanović, Franja Mihalić, Dragutin Štritof, daniel Korica, Ranko Žeravica. ..

Knjige saljem kao preporucenu posiljku, ili kurirskim sluzbama, nakon uplate na tekuci racun u komercijalnoj banci.
ID Oglasa: #93685593
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.