slika
1 od 1

Wahl aloe soothe šampon za pse 5L

5.800 dinFiksno

Novo
Sremska Mitrovica
312
9
pre 13 dana
Odgovara na 84% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Agrosrbija
Član od 22.01.2019.
Svi oglasi
WAHL ALOE SOOTHE ŠAMPON 5L: Koncentrovani šampon za pse koji se razblažuje vodom u odnosu 1: 15. Veoma efikasan šampon sa efektom hlađenja  i smirivanja kože. Zahvaljujući prirodnim sastojcima Aloe Soothe nežno čisti i neguje dlaku, bez oštećivanja prirodne masnoće kože. Ova savršeno izbalansirana receptura sadrži gel aloja vere, vitamine C i E i ekstrakte avokada, kokosovog oraha i pšenice.
Uputstvo za upotrebu: Promućkati bocu pre upotrebe. Pomešati 15 delova mlake vode sa jednim delom šampona. Pokvasiti dlaku životinje pa naneti razređen šampon pomoću sunđera, četke ili nekog drugog sredstva za kupanje. Istrljati detaljno, a zatim dobro isprati dlaku vodom. Za bolji efekat kupanja ostaviti šampon da deluje 5 minuta pre ispiranja vodom. Ukoliko je potrebno, šamponiranje se može ponoviti još jednom. Izbegavati kontakt sa očima, ušima, nosem. Ako do kontakta dođe, dobro isperite čistom mlakom vodom.
Upozorenje: šampon mora da se razredi vodom pre korišćenja i ne sme se nanositi na suvu dlaku. Uvek dobro isperite dlaku posle šamponiranja. Samo za spoljašnju upotrebu!

Proizvodi Wahl.

Pogledajte ostale oglase ili pozovite 069/657-523

Šaljemo brzom poštom, plaćanje prilikom preuzimanja
ID Oglasa: #74604711
Informacije

Radno vreme od ponedeljka do petka od 09-18 časova

Subota od 09-14 časova

Nedelja neradna 






PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.