slika
1 od 1

Wahl dirty beastie šampon za pse 500ml

1.500 dinFiksno

Sremska Mitrovica
Novo
326
13
pre 8 dana
Odgovara na 86% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Agrosrbija
Član od 22.01.2019.
Svi oglasi
WAHL DIRTY BEASTIE šampon 500ml: Visoko koncentrovani šampon za pse koji se razblažuje sa vodom u odnosu 1 : 32 (jedan deo šampona + 32 dela vode). Veoma efiksano čisti prljavu i gustu dlaku. Napravljen da snažno čisti prljavštinu, masnoću, mrlje i mirise bilo koje vrste i da očisti i osveži dlaku. Savršeno izbalansirana receptura sadrži prirodne ekstrakte breskve, kruške, pasiflore i kivija.
Uputstvo za upotrebu: Promućkati pakovanje pre korišćenja. Pomešati 32 dela mlake vode sa 1 delom šampona. Pokvasiti dlaku životinje pa naneti razređen šampon pomoću sunđera, četke ili nekog drugog sredstva za kupanje. Istrljati detaljno, a zatim dobro isprati dlaku vodom. Za bolji efekat kupanja ostaviti šampon da deluje 5 minuta pre ispiranja vodom. Ukoliko je potrebno, šamponiranje se može ponoviti još jednom. Izbegavati kontakt sa očima, ušima, nosem. Ako do kontakta dođe, dobro isperite čistom mlakom vodom.
Upozorenje: šampon mora da se razredi vodom pre korišćenja i ne sme se nanositi na suvu dlaku. Uvek dobro isperite dlaku posle šamponiranja. Samo za spoljašnju upotrebu!

Proizvodi Wahl.
Pogledajte ostale oglase ili pozovite 069/657-523

Šaljemo brzom poštom, plaćanje prilikom preuzimanja
ID Oglasa: #74606456
Informacije

Radno vreme od ponedeljka do petka od 09-18 časova

Subota od 09-14 časova

Nedelja neradna 






PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.