slika
1 od 1

Električni sto za šišanje pasa

76.000 dinFiksno

Sremska Mitrovica
Novo
745
13
danas
Odgovara na 84% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Agrosrbija
Član od 22.01.2019.
Svi oglasi
Električni sto za šišanje ljubimaca: profesionalni električni sto sa podešavanjem visine. Ima neklizajuću podlogu.

Visina se može podešavati od 25 do 95 cm. Dimenzije stola su 125 x 65 cm. Boja gume, odnosno neklizajuće podloge je crna. Metalni delovi na stolu su urađeni od nerđajućeg čelika 304. Ima četiri nogare- četiri tačke oslonca sa gumom na završetku tako da ne oštećuje pod. Ram je čvrst, jak, napravljen od gvoža i ofarban u belu boju. Podloga se može vaditi iz rama čime je omogućeno lakše održavanje.

Električni sto za šišanje ljubimaca se isporučuje sa prekidačem za pokretanje stola. Imaju dve papučice za podešavanje gore/dole. Uz njega dolazi i čvrst stalak od nerđajućeg čelika sa držačem za vezivanje ljubimaca. Preporučujemo korišćenje ovog stola ukoliko opremate salon za negu kućnih ljubimaca. Za srednje i velike rase pasa se vidi njegova korisnost- jednostavno spustite sto nisko kako bi se ljubimac popeo. Zatim podesite visinu koja Vam odgovara spram ljubimca. Nemate potrebu da podižete kuce koje su veće težine, te olakšavate sebi posao. Takođe, trpi težine do 120kg.
ID Oglasa: #122812076
Informacije

Radno vreme od ponedeljka do petka od 09-18 časova

Subota od 09-14 časova

Nedelja neradna 






PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.