slika
1 od 1

BREMBO Carbon Ceramic kočione pločice Malaguti F 12

1.800 din

Novo
Beograd | Novi Bg.
104
1
pre 8 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Barel Motoshop Beograd
Član od 20.02.2017.
kp izlog

▶️ Ubacite nas u Vaš adresar (opcija DODAJ U ADRESAR) kako bi uvek mogli da nas nađete na Kp. Pratite naše oglase i uvek budite u toku sa aktuelnim akcijama i popustima!  ◀️


- Barel Motoshop Beograd --> kupujte brzo, povoljno, sigurno!  
-  
Dimenzije 31,6 x 57,2 x 5,5 mm. Carbon ceramic varijanta predstavlja vrlo uspešnu evoluciju organskih kočionih pločica. Carbon komponenta omogućava duži životni vek i odlične performanse u svim uslovima (hladno/vruće, suvo/vlažno). Odgovaraju na sledeće modele:  

Malaguti

  •    F 12
  •    F 15

 
Brembo šifra: 07009

 

* Pošaljite nam upit za proveru dostupnosti pre poručivanja!

* Robu možete preuzeti u našem motoshopu (Evropska 15, Novi Beograd; Partizanska 64a, Novi Sad i Vojvode Gojka 62, Niš) uz prethodnu rezervaciju ili Vam je možemo poslati preko kurirske službe AKS. Za pakete vrednosti preko 10.000 dinara, poštarina je gratis!

* Za sva dodatna pitanja koristite broj telefona 069/3322255 (poziv, viber) ili nam pošaljite poruku na Kupujem Prodajem.

* Sredstva plaćanja koja važe u našem shopu su: gotovina,  kartice i Intesa kreditne kartice do 12 rata. Mogućnost virmanskog plaćanja za firme.

* Ukoliko Vam artikal koji je stigao ne odgovara, možete ga zameniti (ili vratiti) u roku od 14 dana od dana preuzimanja pošiljke. Potrebno je da artikal bude nekorišćen i u fabričkom pakovanju. Uz artikal je potrebno poslati fiskalni račun i izjavu o zameni/odustanku (koji ste dobili u paketu).

 

                         * * *  Pogledajte naš kompletan asortiman klikom na „ kp izlog“   * * *

ID Oglasa: #72644043
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.