slika

Oxford cerada za motore i skutere bez kofera L Camo

4.600 din

Novo
Beograd | Novi Bg.
412
11
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Barel Motoshop Beograd online
Član od 20.02.2017.
kp izlog

▶️ Ubacite nas u Vaš adresar (opcija DODAJ U ADRESAR) kako bi uvek mogli da nas nađete na Kp. Pratite naše oglase i uvek budite u toku sa aktuelnim akcijama i popustima!  ◀️


- Barel Motoshop Beograd --> kupujte brzo, povoljno, sigurno!  
-  
Najkvalitetnija cerada (cirada) koju možete naći na tržištu, proglašena za „ BEST BUY“ godine od strane Ride magazina. Može se koristiti na otvorenom, kao i u garaži. Štiti od snega, kiše, sunca i prljavštine.

L veličina za motore i skutere bez kofera u dimenziji: 246 x 104 x 127 (L x W x H).

   1. Duplo šivena za maksimalnu izdržljivost i otpornost;
   2. Kompletna spoljna i unutrašnja zaštita;
   3. Sistem protiv potparivanja;
   4. Elastičan donji deo, sa trakom za pričvršćivanje;
   5. Predviđeni otvori za disk-lock ili druge sisteme zaštite;
   6. Kada se ne koristi, veoma malo mesta zauzima kada se složi u fabričku torbu.

 

* Pošaljite nam upit za proveru dostupnosti pre poručivanja!

* Robu možete preuzeti u našem motoshopu (Evropska 15, Novi Beograd; Partizanska 64a, Novi Sad i Vojvode Gojka 62, Niš) uz prethodnu rezervaciju ili Vam je možemo poslati preko kurirske službe AKS. Za pakete vrednosti preko 10.000 dinara, poštarina je gratis!

* Za sva dodatna pitanja koristite broj telefona 069/3322255 (poziv, viber) ili nam pošaljite poruku na Kupujem Prodajem.

* Sredstva plaćanja koja važe u našem shopu su: gotovina,  kartice i Intesa kreditne kartice do 12 rata. Mogućnost virmanskog plaćanja za firme.

* Ukoliko Vam artikal koji je stigao ne odgovara, možete ga zameniti (ili vratiti) u roku od 14 dana od dana preuzimanja pošiljke. Potrebno je da artikal bude nekorišćen i u fabričkom pakovanju. Uz artikal je potrebno poslati fiskalni račun i izjavu o zameni/odustanku (koji ste dobili u paketu).

 

                         * * *  Pogledajte naš kompletan asortiman klikom na „ kp izlog“   * * *

ID Oglasa: #98283690
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.