slika
slika
slika
1 od 3

SEVENTY DEGREES vodootporne rukavice SD-C49 fluo

5.700 din

Novo
Beograd | Novi Bg.
517
14
pre 14 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Barel Motoshop Beograd
Član od 20.02.2017.
kp izlog

▶️ Ubacite nas u Vaš adresar (opcija DODAJ U ADRESAR) kako bi uvek mogli da nas nađete na Kp. Pratite naše oglase i uvek budite u toku sa aktuelnim akcijama i popustima!  ◀️  


- Barel Motoshop Beograd --> kupujte brzo, povoljno, sigurno!  
-  SD-C49 je kraći model street/touring rukavica napravljen od mešavine softshell i fleksibilnog stretch materijala sa 100% funkcijom vodootpornosti. Predviđene su za vožnju sport, naked i touring motora.  Karakteristike:

  • 100% vodootporne i dišuće;
  • WinterTex membrana (Polartek i Thinsulate);
  • Čičak zatvaranje na zglobu;
  • Fleksibilni protektori sa gornje strane;
  • Zaštita dlana i prstiju;
  • “ Pro-curve” sistem šivenja;
  • CE sertifikat bezbednosti;
  • Homologovane za vožnju motocikla.

Otkrijte kolekciju Seventy Degress rukavica koje su napravljene tako da ruše sve barijere između vozača i motocikla.  Njihova filozofija da je motocikl deo tela vozača dovela je do proizvodnje veoma kvalitetnnih rukavica koje pružaju maksimalan osećaj i omogućavaju maksimalnu kontrolu motocikla u svakoj situaciji.  Tako su rukavice ovog proizvođaca postale sinonim za udobnost i komfor uz odličan feeling. Seventy Degrees je podbrend MT helmets grupacije koja je kvalitet svojih proizvoda dokazala kroz MT kacige. Posebna odlika Seventy Degress rukavica je to što su komplet sertifikovane i homologovane za vožnju motocikala.


* Pošaljite nam upit za proveru dostupnosti pre poručivanja!

* Robu možete preuzeti u našem motoshopu (Evropska 15, Novi Beograd; Partizanska 64a, Novi Sad i Vojvode Gojka 62, Niš) uz prethodnu rezervaciju ili Vam je možemo poslati preko kurirske službe AKS. Za pakete vrednosti preko 10.000 dinara, poštarina je gratis!

* Za sva dodatna pitanja koristite broj telefona 069/3322255 (poziv, viber) ili nam pošaljite poruku na Kupujem Prodajem.

* Sredstva plaćanja koja važe u našem shopu su: gotovina,  kartice i Intesa kreditne kartice do 12 rata. Mogućnost virmanskog plaćanja za firme.

* Ukoliko Vam artikal koji je stigao ne odgovara, možete ga zameniti (ili vratiti) u roku od 14 dana od dana preuzimanja pošiljke. Potrebno je da artikal bude nekorišćen i u fabričkom pakovanju. Uz artikal je potrebno poslati fiskalni račun i izjavu o zameni/odustanku (koji ste dobili u paketu).

 

                         * * *  Pogledajte naš kompletan asortiman klikom na „ kp izlog“   * * *

ID Oglasa: #123024036
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.