slika
slika
slika
slika
1 od 4

Godin 5th Avenue Uptown GT Trans Red

141.000 din

Novo
Beograd
1.232
1
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Artistsystems online
Član od 16.08.2011.
Svi oglasi

▇ ▅ ▇ █ ▇ █
A   R   T   I   S   T   Sistems d. o. o.


Godin u AudioPro Artist radnjama u Beogradu i Novom Sadu!

Jedini ovlašćeni Godin distributer za ceo region!

Godin 5th Avenue serija od sada čini stvarnom cenovno pristupačnu severnoameričku archtop gitaru. Ova archtop cutaway gitara s Bigsby® tremolom je dovoljna da zadovolji sve Vaše rockabilly i blues-rock fantazije! Sadrži par custom Godin humbuckera koji doprinose "ozbiljnom" tonu, potpuno su kontrolisani putem 3-selektivnog prekidača kao i potenciometrima za glasnoću i ton. Sjajna prednja završnica (GT) je uparena s polu-sjajnom završnicom koja doprinosi zadivljujućem estetskom izgledu koji jednostavno nema konkurencije. Telo ove gitare sadrži profilisanu izbočenu prednju u zadnju stranu tela. Druge odlike ove gitare su: prednja ploča od kanadske divlje trešnje, zadnji deo i bokovi od rebrastog javora sa jezgrom od kanadske divlje trešnje na Red Flame modelu. Vrat od javora sa prstohvatom od ebonovine, kremastim vezivanjem, klasičnim F prorezima na telu, ocrtanom glavom gitare izuzetno visokog sjaja i izuzetno osetljivim čivijama, kao i sedlasto podesivim mostom sa Tusq bazom od Graphtecha. Zaista poseban primerak, zar ne? : ) 


Godin 5th Avenue serija će vas definitivno vratiti u vreme kada su gitare sa archtopom vladale akustičnim gitarskim zvukom. Pravi vintage duh u kombinaciji sa modernim nivoom lakoće sviranja, sa više snage i prodornosti u low/mid frekvencijama, bogatim dinamičkim zvukom i stilom koji će zadovoljiti muzičke pravce od Country-a, preko Delta-Blues-a, pa sve do Jazz-a i Rock-a. Model Uptown GT nudi još zvuka preko dva Custom Godin Hambucker magneta (neck i bridge pozicije), telo gitare je usečeno (cutaway) a tu je i legendarni Bigsby® tremolo most.  Telo gitare napravljeno je od Kanadske divlje trešnje sa posebno izrezbarenom gornjom pločom. Vrat gitare je od "Silver Leaf" javora sa prstohvatom od ebonovine. Originalni  Bigsby® tremolo most i Godin High-Ratio čivije.  Uptown GT opremljen je sa dva Custom Godin Hambucker magneta, jednim potenciometrom za jačinu signala, jednim tonskim potenciometrom i 3-položajnim prekidačem.  Gitara dolazi u originalnom Godin 5th Avenue Archtop TRIC koferu.
Made in Canada!


  • Na našoj web stranici kod svakog artikla istaknuta je oznaka da li je artikal na stanju ( „ Raspolozivo odmah“ ) - možete pogledati na audiopro rs

  • Trudimo se da sve cene držimo aktuelnim na svakodnevnom nivou, greške su moguće . Cena na K. P je informativnog karaktera , informaciju o ceni proverite u našim radnjama.  

  • Plaćanje u našim maloprodajnim objektima vrši se isključivo u DINARIMA . Cena napisana u evrima je informativnog karaktera.  

  • Ukoliko vidite bilo gde bolju cenu za nov proizvod , kontaktirajte nas i mi ćemo se potruditi da napravimo najbolju ponudu za Vas.


Hvala na razumevanju.

 

Vaš AudioPro Artist



Specs:

* Canadian Wild Cherry body with Cream binding
* Canadian Wild Cherry Archtop
* Silver Leaf Maple neck 
* Ebony Fingerboard
* 16" fingerboard radius
* 24.84" Scale
* 1.72" nut width * Bigsby® tremolo Bridge
* Godin High-Ratio tuners
* Color: Trans Red with Gloss finish
* Original 5th Avenue Archtop TRIC Case  




Kontakt:

● AudioPro ARTIST Sistems d. o. o. ●

BEOGRAD
Bulevar Milutina Milankovića 98-100
Novi Beograd 
tel : 011/ 344-28-74

NOVI SAD
Maksima Gorkog 16
tel: 021/ 300-69-11

NE PRIHVATAMO ZAMENE!

 

ID Oglasa: #85555589
Informacije

NAŠA NOVA ADRESA  :

● AudioPro ARTIST Sistems d. o. o. ●
NOVI BEOGRAD
Bulevar Milutina Milankovića 98
tel : 011/ 344-28-74

 

NE PRIHVATAMO ZAMENE!

 

> > > > > > RADNJA U NOVOM SADU JE ZATVORENA < < < < < <

 

napomena :

Zbog čestih promena cena proizvođača, cene na KP su informativnog karaktera.
Aktuelne cene možete videti na našem zvaničnom sajtu 

Hvala na razumevanju.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.