slika
slika
slika
slika
1 od 4

ZIPPO 29060 Love Upaljac+ POKLON

3.850 din

Beograd | Čukarica
Kao novo - nekorišćeno
492
12
pre 4 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Boris
Član od 08.06.2020.
kp izlog
ZIPPO Love 29060 je originalni Zippo upaljač.   Metalna konstrukcija sa zaobljenim ivicama od poliranog hroma.  Cela površina upaljača je obradjena posebnim postupkom da bi se nanele naizmenične "ogrebotine" koje daju iznošen izgled.  Srebrne boje sa štampanim simbolom srca crvene boje na prednjoj strani. Potvrda autentičnosti je Zippo logo utisnut na dnu upaljača.  Srce je prikazano u crvenoj boji na ovom Street Chrome ™ osnovnom modelu. ZIPPO Love otporan je na vetar u svim uslovima. Napravljen u Americi praktično neuništiv sa zamenljivim kremenom i fitiljom. Za optimalne performanse koristiti originalni benzin Zippo premium lighter fluid. Doživotni vek korišćenja. Dolazi u kutiji za poklon.

**** Upaljač šaljem odmah, bez čekanja, kurirskom sluzbom na teritoriji Republike Srbije, a može i lično preuzimanje na teritoriji Beograda. Pogledajte i ostale modele Dupont  i ZIPPO upaljača koje imam u ponudi ****

*****POSETITE MOJ ''KP IZLOG'' I POGLEDAJTE I OSTALE MODELE *****

Poklon-pakovanje zippo kremena ili zippo fitilja
ID Oglasa: #100369250
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.