slika
slika
slika
slika
1 od 4

ZIPPO Upaljac 275 Upaljac-Brushed Chrome Rezervisan

3.390 din

Beograd | Čukarica
Kao novo - nekorišćeno
1.456
22
pre 15 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Boris
Član od 08.06.2020.
kp izlog
Zippo Brushed Chrome Lossprof 275 je hromiran Zippo upaljač otporan na vetar u svim uslovima. Ovaj upaljač ima metalnu petlju i elastičnu traku koja  sigurno drži upaljač uz vas tokom bilo koje aktivnosti. Elastična traka se pričvršćuje za kaiš, ranac, priveske za ključeve i još mnogo toga. Ovaj upaljač je odličan poklon za svakoga ko provodi vreme na otvorenom. Prepoznatljiv pečat na dnu kao znak originalnosti. Napravljen u Americi praktično neuništiv sa zamenljivim kremenom i fitiljom. Za najbolje preformanse koristiti originalni benzin-Zippo premium lighter fluid. Doživotna garancija.

**** Upaljač šaljem odmah, bez čekanja, kurirskom sluzbom na teritoriji Republike Srbije, a može i lično preuzimanje na teritoriji Beograda. Pogledajte i ostale modele Dupont  i ZIPPO upaljača koje imam u ponudi ****

*****POSETITE MOJ ''KP IZLOG'' I POGLEDAJTE I OSTALE MODELE *****
ID Oglasa: #100371001
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.