slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Bežični rotirajući keramički uvijač kose

2.499 din

Beograd
Novo
Dostupno odmah
207
2
pre 8 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alex Shop
Član od 14.07.2017.
kp izlog

Uvijač za kosu savršena je zamena za vaše tradicionalno peglanje ili štapić za uvijanje

Možete stvoriti prelepe uvojke ili talase bilo kada i bilo gde. Svako može biti stručnjak za uvijanje kose!


Bežični automatski uvijač za kosu – Jedinstveni zapetljani dizajn i automatska rotacija unazad kako bi se izbegli problemi sa zamršenom kosom. Takođe je energetski efikasan.

Prenosni dizajn savršen je za sve koji vole putovanja.

Dugo radno vreme – sa velikim kapacitetom baterije od 5000mAh, naš bežični uvijač za kosu može raditi i do 70 minuta. Ne brinite više o pronalaženju napajanja. Paket dolazi sa uvijacem, torbom za odlaganje, pogodnom za vašu upotrebu I kablom za punjenje uredjaja

  • Materijal Keramika Turmalin, Keramika
  • Izvor napajanja Baterija
  • Materijal površine grejača turmalin

 

Bežični automatski uvijač jednim klikom:  Dizajn bez kabla, neće vam smetati neuredni i zamršeni kablovi, svoj stil kose možete definisati bilo kada i bilo gde. U poređenju sa tradicionalnim uvijačima za kosu, sa našim bežičnim automatskim uvijačem nisu potrebni složeniji koraci i nisu potrebne veštine. Samo jednim klikom za početak, definitivno ćete biti zapanjeni efektom uvijanja i iskustvom.

Inteligentni uvijač:  Automatsko uvijač je sproveo pametni senzorski čip, što znači da će se štapić za uvijanje automatski isključiti ako previše kose stavite ili kosa nije na svom mestu kako biste izbegli povlačenje kose. Pored toga, bežični automatski uvijač će se isključiti ako se u 10 minuta ne otkrije nijedna operacija kako bi se sačuvao vek trajanja baterije i izbegle nebezbedne situacije.

Keramička tehnologija i višestruka zaštita: Bežični automatski uvijač pruža višestruku zaštitu sa različitih aspekata. Sigurno za upotrebu.

Pegla je oboložena keramičkim premazom, turmalinom, koji pomaže u zaptivanju vlage u vašoj kosi i štiti kožu, obezbeđujući vam kosu zdravu i glatku sa sjajnim uvojcima tokom celog dana.

Neće vam povrediti lice ili ruku zahvaljujući procesu uvijanja dizajnu protiv opeklina.

Bežični automatski uvijač dizajniran je za dame sa različitim frizurama. Bez obzira da li imate dugu kosa, kratku kosa, gustu kosa ili tanku kosu, možete da redefinišete svoj stil kose pomoću uvijača koji ima 6 temperatura (150-160-170-180-190-200 ℃) i 11 podešavanja vremena (8- 18S) po vašem izboru prema vašoj kosi ili efektu uvijanja koji želite od labavih do uskih talasa. LCD ekran olakšava konfigurisanje svih njegovih postavki.

Prenosni uvijač za kosu:  Naš bežični automatski uvijač može raditi 40-60 minuta pri odabranoj temperaturi sa potpuno napunjenim tokom 3 sata zbog ugrađene litijumske baterije od 5000mA. Sa bežičnim i laganim dizajnom možete ga poneti bilo gde sa torbicom

In 5V
Out 5V
Power rating: 34W
Ceel Capacity: 3,5V 5mAh

Samo u Alex Shop prodaji. Ovaj proizvod nije dostupan u prodavnicama.

 

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

 

ID Oglasa: #114090453
Informacije

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.