slika
slika
slika
slika
1 od 4

Bio-energo-čip, fantastični neutralizator!

1.990 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
1.678
53
pre 4 dana
Odgovara na 73% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Alternativni Centar Omega
Član od 08.11.2019.
kp izlog

Bio-energo-čip je minijaturni generator pozitivnih vibracija koji se napaja strujom od, zamislite samo, energetskog polja koje vam izaziva probleme! Transformacija loših polja u dobra je njegov prevashodni zadatak. Zbog toga je najbolje prilepiti čip na neki električni aparat koji već, sam po sebi, zrači - na mašinu za veš ili frižider. Pozitivan učinak osetiće se na nekoliko kvadratnih metara i ako veći deo dana boravite u njegovoj blizini, vrlo brzo ćete primetiti promene na bolje.

Dostava nije uračunata u cenu i iznosi oko 300 din za prozvode do 0,5 kg.
Dostava se vrši kurirskom službom i proizvod se šalje danas za sutra.

Takođe, sve proizvode možete preuzeti lično u našoj prodavnici u Beogradu(svakog radnog dana od 09:00-17:00h). Vikendom ne radimo.

Adresa - Beograd (YU biznis centar - Novi Beograd):
 Bulevar Mihaila Pupina 10ž, vp 59 (Telefon:  065/61-64-343 ili mobilni 064/549-68-65)

Opis proizvoda:

Bio-energo-čip je sofisticirani uređaj koji će vam pomoći da izađete na kraj sa sve većim zagađenjem životne sredine elektro-magnetnim smogom. Oko nas je sve više uređaja koji zrače, bilo da se radi o mobilnim telefonima, elektromotorima ili kompjuterima. Bio-energo-čip vrši transformaciju zračenja koji se nalaze u prostoru i svodi ih na minimum. Bio-energo-čip vibrira u tačno ustaljenom ritmu koji se poklapa sa srednjom vrednošću Šumanove frekvencije od 7,8 Hz (osnovni ritam planete Zemlje). Takođe, ovaj uređaj proizvodi i niz talasa koji se ne mogu detektovati ili meriti klasičnim mernim tehnikama i uređajima, ali je evidentirano njihovo posredno delovanje na živi svet. Bio-energo-čip služi da neutrališe (poništi) delovanje zračenja elektromagnetnog spektra koja su štetna po zdravlje poništavajući njihovo pogubno delovanje tako što ih, zahvaljujući svojoj konstrukciji, transformiše u korisne frekvence Šumanovih talasa.

Bio-energo-čip su napravili ruski naučnici na osnovu radova čuvenih biofizičara Kaznačejeva i Vasiljeva. U istraživanjima koja su bila intenzivna početkom sedamdesetih godina prošlog veka razvijen je čitav niz preciznih merenja biofičkih potencijala - i to toliko preciznih da su bili u stanju da zabeleže komunikaciju između dve ćelije u organizmu! Rezultati istraživanja pokazali su da živimo u svetu vibracija - pored zvučnih, magnetnih, gravitacionih, takođe i elekrična polja vibriraju oko nas i u nama samima. Posledice tog uskovitlanog haosa, u našem slučaju, mogu biti dvojake - dobre i loše. Dobro je zdravlje, loša je bolest. Od čega zavisi na koju će stranu pretegnuti jezičak na vagi? "Naša civilizacija zasnovana je na tehnici. Korisimo razne motore, ekrane, energetska postrojenja, telefone, a svi ti uređaji emituju prave elektromagnetne vrtloge koji prolaze kroz naša tela", kaže dr Aleksandar Rošin, jedan od konstruktora Bio-energo-čipa. "Malo od toga što čovek proizvodi može biti korisno po zdravlje. Takođe, postoje i negativni uticaji koji potiči iz tla. Ako želite da budete zdravi, najbolje je ukloniti se iz područja zračenja. Ali, to bi značilo da živite na pustom ostrvu". Rošin tvrdi da je drugo rešenje (i jedino moguće) neutralizacija negativnog zračenja.

ID Oglasa: #86335185
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.