slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

BioActive Pulsar - pomoćno sredstvo meditacije

2.700 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
329
9
pre 12 dana
Odgovara na 73% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Alternativni Centar Omega
Član od 08.11.2019.
kp izlog

BioActive Pulsar je precizno podešen uređaj koji će vam poboljšati kvalitet života na svim poljima.  BioActive Pulsar je namenjen kao pomoćno sredstvo meditacije na šestu čakru - energetski centar opisan u drevnim učenjima - koja se nalazi između obrva.

Dostava nije uračunata u cenu i iznosi oko 300 din za prozvode do 0,5 kg.
Dostava se vrši kurirskom službom i proizvod se šalje danas za sutra.

Takođe, sve proizvode možete preuzeti lično u našoj prodavnici u Beogradu(svakog radnog dana od 09:00-17:00h). Vikendom ne radimo.

Adresa - Beograd (YU biznis centar - Novi Beograd):
 Bulevar Mihaila Pupina 10ž, vp 59 (Telefon:  065/61-64-343 ili mobilni 064/549-68-65)


Opis proizvoda:

BioActive Pulsar - jedinstvena Njuejdž tehnologija spiritualnog razvoja.  BioActive Pulsar je visokofrekventna antena koja će vam omogućiti da aktivirate svoje treće oko, tako što pomaže da podignete frekvenciju svog bića. Sve ono što je vekovima bila tajna tehnika jogina i meditacije prosvetljenih učitelja, sada je dostupno svakome ko je spreman da uloži malo truda.

BioActive Pulsar je energetski aktivan - napravljen je po proporcijama preseka modela Keopsove piramide, dokazanog generatora kosmičke (Tao, Či, Prana) energije, po formuli i principima koji se od davnina koristi u spiritualnoj, svetoj geometriji.  BioActive Pulsar nije medicinsko sredstvo i ne može se primenjivati u terapiji, niti može biti zamena za bilo koju medicinsku terapiju

ID Oglasa: #86399818
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.