slika
slika
slika
slika
1 od 4

Orgonit zarubljena kupa

1.440 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
789
12
pre 11 dana
Odgovara na 73% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Alternativni Centar Omega
Član od 08.11.2019.
kp izlog
Orgonit zarubljena kupa - zeolit, mesing.  

Ne postoje dva ista orgonita. Svaki se pravi ručno i svaki je jedinstven. Orgoniti ne zahtevaju čišćenje ni punjenje.

Dostava nije uračunata u cenu i iznosi oko 300 din za prozvode do 0,5 kg.
Dostava se vrši kurirskom službom i proizvod se šalje danas za sutra.

Takođe, sve proizvode možete preuzeti lično u našoj prodavnici u Beogradu(svakog radnog dana od 09:00-17:00h). Vikendom ne radimo.

Adresa - Beograd (YU biznis centar - Novi Beograd):
 Bulevar Mihaila Pupina 10ž, vp 59 (Telefon:  065/61-64-343 ili mobilni 064/549-68-65)


Opis proizvoda:


Kao mešavina neorganskih metalnih opiljaka i organske smole, orgoniti funkcionišu veoma jednostavno. Neorganski metal odbija OR i SOR, dok ih organska smola privlači. Serija kontinuiranog odbijanja i privlačenja hiljadu pa čak i milion puta iznova, rezultira brzom razmenom električnih naboja. Tako se SOR - smrtonosna orgonska energija pretvara u POR - pozitivnu orgonsku energiju. Čovek ne može da pobegne ili da se izoluje od energije koja ga okružuje. On je u potpunosti deo sveobuhvatnog energetskog sistema univerzuma. Ako se okruži pravilno izbalansiranom energijom, um i telo ostaju zdravi. Orgonit transformiše negativnu energiju u pozitivnu orgonsku energiju. Efekat tog dejstva varira zavisno od toga koliko je dugo energija stagnirala u telu i okruženju. Orgonit konstantno radi na transformaciji i balansiranju te energije. Vremenom se itekako oseti blagotvorno dejstvo. Osim toga, orgonit pročišćava vazduh i atmosferu (zbog čega se smatra idealnom zaštitom od uticaja kemtrejlova), detoksifikuje vodu, utiče ne okončanje suše, utiče na bolji i brži rast biljaka, ublažava štetne efekte elektromagnetnih zračenja, uspostavlja emocionalni i energetski balans organizma, pomaže kod nesanica i hroničnog umora i utiče na buđenje unutrašnje psihičke energije.


ID Oglasa: #86543621
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.