Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Nega i lična higijena > Kozmetika | Žene

slika
1 od 1

KLOTRIMAZOL - losion protiv gljivičnih infekcija (mikoza)!

850 din

Beograd | Novi Bg.
1.045
15
danas
Alternativni Centar Omega
Član od 08.11.2019.
kp izlog

KLOTRIMAZOL - losion protiv gljivičnih infekcija (mikoza) za nokte i kožu! Pakovanje 15ml!

Dostava nije uračunata u cenu i iznosi oko 300 din za prozvode do 0,5 kg.
Dostava se vrši kurirskom službom i proizvod se šalje danas za sutra.

Takođe, sve proizvode možete preuzeti lično u našoj prodavnici u Beogradu(svakog radnog dana od 09:00-17:00h). Vikendom ne radimo.

Adresa - Beograd (YU biznis centar - Novi Beograd):
 Bulevar Mihaila Pupina 10ž, vp 59 (Telefon:  065/61-64-343 ili mobilni 064/549-68-65)

Opis proizvoda:

KLOTRIMAZOL - losion je preparat za lečenje i prevenciju gljivičnih infekcija (mikoza) kože. Aktivna supstanca (klotrimazol) prodire u obolele delove kože i napada gljivice, a posledično gljivice izumiru ili im je inhibiran rast. KLOTRIMAZOL - losion je namenjen za lokalno lečenje i prevenciju gljivičnih oboljenja kože i noktiju, kao što su dermatofitoza stopala (“ atletsko stopalo” ) i gljivica nokta (onikomikoza).

KLOTRIMAZOL - je neophodan svima koji se nalaze u takozvanoj “ rizičnoj grupi” infekcije gljivičnim bolestima: posete javnim kupatilima i saunama, teretanama ili bazenima; da nose uske cipele ili nisu u stanju da redovno menjaju cipele i donje rublje; prilikom probanja obuće.

Takođe, preporučuje se losion za sprečavanje širenja bolesti u porodici, u slučaju da se neko već zarazio gljivicom.

KLOTRIMAZOL - losion se koristi za lečenje gljivičnih infekcija (mikoza) kože i sluzokože prouzrokovanih dermatofitima, kvasnicama, plesnim a i sličnim organizmima, uključujući Malassezia furfur i Corynebacterium minutissimum.

Ovo se može manifestovati kao: gljivične infekcije stopala (atletsko stopalo), među prstima, u brazdama ležišta nokta (paronihije), takođe povezane sa gljivičnim infekcijima noktiju; infekcije kože dodatno inficirane patogenima osetljivim na KLOTRIMAZOL -losion (superinfekcije); gljivične infekcije kože i prevoja na koži, površinske kandidijaze, Pityriasis versicolor (tinea versicolor), infekcije sa Corynebacterium minutissimum (eritrazma), seborejični dermatitis samo kada su mikrobiološki uključeni gore navedeni patogeni. KLOTRIMAZOL - losion se takođe upotrebljava za lečenje infekcija stidnih usana i predela oko njih te upale glavića i prepucija muškog polnog organa prouzrokovanih kvasnicama (kandida-vulvitis i kandida-balanitis).

 

ID Oglasa: #90732137
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.