slika
1 od 1

Jonska četkica za zube-štiti od karijesa i osvežava desni

1.200 din

Beograd | Novi Bg.
Korišćeno
Dostupno odmah
439
28
pre 2 dana
Odgovara na 73% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Alternativni Centar Omega
Član od 08.11.2019.
kp izlog
Jonska četkica za zube za bolju zaštitu od karijesa! Može se koristiti i bez paste za zube!

Medicinski dokazano uklanja čak i stare bakterije i eliminiše zubni plak i do 48% efikasnije od obične četkice. Proizvedeno u Japanu.

Dostava nije uračunata u cenu i iznosi oko 300 din za prozvode do 0,5 kg.
Dostava se vrši kurirskom službom i proizvod se šalje danas za sutra.

Takođe, sve proizvode možete preuzeti lično u našoj prodavnici u Beogradu(svakog radnog dana od 09:00-17:00h). Vikendom ne radimo.

Adresa - Beograd (YU biznis centar - Novi Beograd):   Bulevar Mihaila Pupina 10ž, vp 59 (Telefon:  065/61-64-343 ili mobilni 064/549-68-65)


Opis proizvoda:


Jonska četkice za zube efikasno uklanja plak - uzročnik karijesa zuba i paradentalnih bolesti, dok delovanje jona istovremeno smanjuje gingivitis i osvežava desni.  Jonska četkica se može koristiti bez paste za zube.  Dovoljno je nakvašenim prstom dodirnuti metalnu traku da bi se pojačao protok jona. Negativni joni koje stvara jonska četkica efikasno slabe mehanizam koji vezuje zubni plak. Medicinski dokazano uklanja čak i stare bakterije i eliminiše zubni plak i do 48% efikasnije od obične četkice.  Jonska četkica proizvedena je u Japanu.
ID Oglasa: #113368670
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.