Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Poljoprivreda | Domaće životinje > Oprema za domaće životinje

slika
1 od 1

Mreža za životinje TURBOMAX 50m

12.900 dinFiksno

Sremska Mitrovica
Novo
740
15
pre 9 dana
Agrosrbija
Član od 22.01.2019.
Svi oglasi
Mreža za životinje TURBOMAX 50m: mreža za električnu ogradu. Namenjena za elektrifikovanje. Ukupna dužina mreže je 50m, a visina 105cm.

Ovo je profesionalna mreža koja se koristi za čuvanje jagnjadi, ovaca i koza. Dužina mreže je 50m, u svom sastavu ima 14 belih stubova napravljenih od tvrde plastike sa duplim šiljcima na kraju. Šiljci su dugački oko 155mm, a debljine oko 6.5mm, te su sigurni i jaki za postavljanje čak i u predelima gde je nepristupačno tlo, ili duva često vetar. Vertikalni redovi imaju ojačanu vezu sa horizontalnim redovima uz pomoć kvačica napravljenih od polietilena, te ograda stoji uspravno i zategnuto uvek.

Provodnici su urađeni u kombinaciji bakra i nerđajućeg čelika, upleteni sa najlonom kako bi mreža imala jači otpor na kidanje. Provodljivost žice je 0,29 Ω/m, te je lako povezivati više mreža na jedan aparat. Na taj način možete pokriti velike površine, i omogućiti životinjama već prostor za ispašu.

Stubovi na vrhovima imaju postavljena plastična ojačanja. Na njima su usečeni prorezi za žicu, te lako možete nastaviti drugu mrežu na postojeću. Stub sledeće mreže postavite uz stub postojeće, a žice povežite metalnim konduktorima- spojnicama za žicu. Time ćete lako ubaciti i novu mrežu u postojeću električnu ogradu.

Mreža za životinje TURBOMAX 50m dolazi u transportnoj kutiji sa oznakom upozorenja za električnu ogradu (jarko žuta oznaka), sa dodatnim kanapom za povezivanje svih stubova pri dnu i dva plastična šiljka kojima fiksirate isti kanap pri zemlji. Ovo je bitno jer se i vertiklane žice povezuju za njega, pa je to osiguranje više da će mreža stajati zategnuto. Proizvodi Agrar Horizont.

U ponudi imamo razne električne žice, trake, plastične stubove– ukoliko želite da pravite sami ogradu. Takođe, imamo i električne pastire- pogledajte model X2500 koji podržava do 6 povezanih mreža.
ID Oglasa: #128135844
Informacije

Radno vreme od ponedeljka do petka od 09-18 časova

Subota od 09-14 časova

Nedelja neradna 






PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.