slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Teške freze rotas

Kontakt

Novi Sad
Novo
2.096
8
pre 8 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Lazar online
Član od 05.01.2015.
Svi oglasi
Rotacione freze „ ROTAS” spadaju u grupu teških freza i namenjene su za osnovnu i dopunsku obradu zemljišta za sve vidove poljoprivredne proizvodnje. Zahvaljujući četvorostepenom reduktoru i snažnoj i masivnoj konstrukciji, ove freze se mogu koristiti i u najtežim radnim uslovima i na svim tipovima zemljišta.


Prednosti:
- Snažna i masivna konstrukcija
- Reduktor sa četiri stepena prenosa (četiri brzine okretanja rotora)
- Mogućnost izbora više tipova rotora, sa opcijom četiri ili šest motičica po rozetni
- Visok kvalitet motičica


Glavne karakteristike:

1  Četvorostepeni reduktor sa dva para zupčanika.      a) Raspored zupčanika u reduktoru i brzina okretanja rotora 2  Bočni prenos preko zupčanika u uljnom kućištu 3  Brza i laka zamena rotora omogućava primenu kod osnovne i dopunske obrade zemljišta. 4  Opcije rotora sa različitim tipovima motičica. 5  Specijalan oblik i spiralni raspored motičica na rotoru štedi energiju i smanjuje opterećenost traktora. 6  Opcija ugradnje valjka:      a) paker valjak;
   b) kavezni valjak.
ID Oglasa: #108455009
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.