slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Točak za trbušnjake - Ab roller

999 din

Beograd
Novo
Dostupno odmah
821
22
pre 5 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alex Shop
Član od 14.07.2017.
kp izlog
Novo ! Uvoz iz UE. Original !

Postoji mnogo beskorisnih sprava za trbušnjake, ali ovaj Točak za trbušnjake - Ab roller je revolucionarno rešenje za brz I kvalitetan rezultat. Ovaj jednostavan alat postoji već decenijama i veoma je efikasno sredstvo za razvoj snage i definicije trbuha. Zaista testira vašu sposobnost da održavate napetost u srednjoj sekciji tokom pokreta.

Vežbe napredovanja ab Vheel Rollout-a
Izvođenje Ab Rollouta iz stojećeg položaja je izazovna vežba. Ispod ćemo opisati vježbe napredovanja koje će vam pomoći da razvijete ovu vještinu snage;

Prebacivanje kolena Ab Vheel - započnite rolanjem iz klečećeg položaja, umesto da stojite, što je lakša varijacija. Ako ne možete do kraja, jednostavno vežbajte delimične izlete i povećajte udaljenost kako dobijete snagu.
Odbijanje prevrtanja - Prevrtanjem spuštene klupe ili sličnim nameštanjem, poteškoća u vežbi je smanjena i to omogućava dobar prelazak na stojeći rolut. Kako pokret postaje lakši, odmaknite se od pada kako biste povećali poteškoće.
Gimnastički prstenovi takođe mogu biti korisno sredstvo za učenje vežbe sa roloutom jer možete izvesti sličan pokret, ali što se viši prstenovi podižu, vežba postaje lakša. Spustite prstenove kako postajete jači.

Napredni releji za Ab Vheel
Kada standardni prebacivanja na ab točkove postanu laka i možete bez problema da izvodite 20+ ponavljanja, možete vežbati naprednije varijacije za povećanje intenziteta vežbe;

Dodajte otpor nošenjem utegnutog prsluka
Povišeni rollouts za punjenje
Izvedite rolote sa jednom rukom (za ovo će vam trebati specijalni ab točak koji ima centralni rukohvat i dva točka sa obe strane
Ispuštanje jedne noge
Takođe pogledajte Ring Rollout za sličnu vežbu koja se izvodi na gimnastičkim prstenima

Samo u Alex Shop prodaji. Ovaj proizvod nije dostupan u prodavnicama.


Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br. +381692222896, +381612222896
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

poseti www. alexonlineshop. com

ID Oglasa: #95331330
Informacije

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.