slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Koferi Polikarbonat-ABS na Komad i Setovi 3 i 4kom Cena od

2.950 din

Beograd | Zvezdara
Kao novo - nekorišćeno
32.915
201
pre 6 dana
Odgovara na 82% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Miloš
Član od 08.04.2008.
kp izlog

Novi koferi uvezeni iz Nemacke. Namenjeni za trziste EU.

Koferi vrhunskog kvaliteta, izradjeni od od ultra otporne ABS plastike. Koferi imaju teleskopske rucke sa 3 nivoa izvlacenja, kao i tockove koji se rotiraju 360 stepeni. Na nekim setovima tockici su sa dupli. Koferi poseduju sigurnosne bravice sa kodom. U ponudi su i koferi sa TSA bravom.

Cene kompleta od 3 kofera ( kabinski, srednji i veliki kofer) su od 85 do 130e. Pojedini kompleti opremljeni su i koferom za sminku. Koferi se mogu prodavati i pojedinacno. ( pogledajte sve moje oglase)

  • Cena kabinskih kofera je od 2.990 do 4.990 din.
  • Cena srednjih kofera je od 3.490 do 4.990 din.
  • Cena velikog kofera je od  5990 do 8.990 din.


Neke kofere samo u kompletu prodajem, ne mogu na komad.

Roba je uvoz iz Nemačke i Francuske. Proizvedena je za tržište EU, shodno tome je takvog kvaliteta. Predmet prodaje je ono što je u opisu oglasa i što vidite na slikama. Sva roba se proverava pre slanja. U slučaju primedbe ili da robu želite da vratite ili zamenite, roba se vraća bez otkupnine u originalnom pakovanju sa svim pripadajućim delovima. Kada utvrdimo da je proizvod naš i neoštećen, novac se vraća kupcu u iznosu cene proizvoda(troškove vraćanja snosi kupac).

Kupovinom vise artikala ostvarite popust. Isporuka je brzom poštom na teritoriji Srbije danas za sutra. Može i lično preuzimanje.

Za više informacija pozovite 0649304444 Miloš

Pogledajte moj KP Izlog-HVALA

ID Oglasa: #60376857
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.