slika
1 od 1

LG 65NANO813QA NANOCELL, UHD, smart+magic, model 2022

900 €

Korišćeno
Beograd | Vračar
9.999
23
pre 3 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Miki
Član od 24.02.2013.
kp izlog

POGLEDAJTE CEO ASORTIMAN TELEVIZORA KLIKOM NA KP IZLOG DESNO ISPOD BROJA TELEFONA ! !

  POZOVITE . . . .         061/226-46-48 . . . . . . 061/226-46-48 . . . . . MIKI . . . . .    



Lično preuzimanje ili besplatna dostava u Beogradu, ili slanje proverenom, pouzdanom i sigurnom kurirskom službom, za kupce iz unutrašnjosti.  

Pogledajte sve moje oglase ili posetite moj KP izlog i pronaćićete sigurno tv po vašoj želji, hvala na poverenju i srećna kupovina.

LG 65NANO813QA 65"  

Screen diagonal 65 "
HDR Yes
Resolution 3840 x 2160 (4K UHD)
Web browser Yes
TV volume 20 watts
Colour: Black
HDMI 2 db
SCART connector No.
Component connector No.
Composite connector 0 pcs
VGA / D-SUB No.
Number of USB ports 1 pc
LAN / UTP connector Yes
Wi-Fi connection Yes
Supported standard DVB-C - DVB-T2 - DVB-S2
Weight 21.8 kg

Originalni 4K UHD - nevjerovatno zadivljujuć

LG UHD televizori svaki put premašuju vaša očekivanja. S punim HD pikselom možete doživjeti oživljeni kvalitet slike i živopisne boje.

Zajamčeno kinematografsko iskustvo

Vodi kino kući. FILMMAKER MODE ™ i HDR tehnologije pružaju još impresivnije iskustvo. A sa svojim omiljenim pružateljima usluga streaminga možete pristupiti sadržaju koji vam se najviše sviđa direktno sa televizora.

Svi vaši omiljeni na jednom mjestu

Možete pristupiti Apple TV-u, Netflixu, HBO Go i drugim sadržajima. Izaberite jedan od najnovijih filmova, serija i dokumentarnih filmova - sve na jednom mjestu.

FILMMAKER MODE ™ - Ideja redatelja oživljava

FILMMAKER MODE ™ isključuje uglađivanje pokreta i druge metode obrade video zapisa, zadržavajući izvorni omjer slike, boje i brzinu kadrova. Tačno reproducira originalne ideje redatelja, tako da možete uživati ​​u filmu onoliko koliko su kreatori namjeravali.

Aktivni HDR - do najsitnijih detalja

LG UHD TV koristi Active HDR za prikaz živopisnih boja i preciznih detalja. Možete uživati ​​u svojim omiljenim filmovima u istom kvalitetu kao i originalni zahvaljujući različitim HDR formatima, uključujući HDR10 i HLG.

Igrajte kao velika igra!

Možete se osjećati usred događaja. Game Optimizer tehnologija, fino podešena HDR grafika i malo ulazno kašnjenje čine igraće iskustvo bržim i realističnijim.

Game Optimizer - Brz i jednostavan način postavljanja igre

Pomoću načina optimiziranih za različite vrste igara možete upravljati svim postavkama s jednog mjesta: FPS, RPG i RTS. Kontrola kontrasta sa crno-bijelom stabilizacijom omogućava bolju vidljivost.

HGiG - Uronite u igru!

HGiG prepoznaje performanse i kvalitet slike vašeg televizora, a zatim prilagođava HDR grafiku kako bi vam pružio najbolje moguće HDR iskustvo igranja.

Nisko ulazno kašnjenje - Potpuna kontrola bez odlaganja

Pomoću LG UHD televizora korisnici mogu kontrolirati igru ​​u potpunosti i bez odlaganja.

Sportsko iskustvo koje oduzima dah

LG UHD televizor pruža nezaboravan doživljaj meča. Bluetooth surround zvuk donosi potpunu atmosferu stadiona u vaš dom, dok su Sportski alarmi uvijek u toku sa najnovijim vijestima vašeg omiljenog tima.

Sportsko upozorenje - Ne propustite mečeve svog omiljenog tima!

Sports Alert šalje obavijesti prije, za vrijeme i nakon utakmica. Više ne morate brinuti o zaostajanju na velikim utakmicama svojih omiljenih timova, čak i ako samo gledate drugi sadržaj.

Bluetooth spreman za surround zvuk - Prednosti uređenog doma

Lako možete povezati Bluetooth zvučnike sa televizorom za zaista bežično audio iskustvo. Svaki zvuk izgleda bogatiji i realističniji, tako da je u stanju donijeti atmosferu velike utakmice po vašoj dnevnoj sobi.

Učinite unutrašnjost svog doma još elegantnijom!

Postanite i vi dom UHD-a: Svojim estetskim dizajnom tankog panela i uske kafe, ovaj televizor poboljšava estetiku unutrašnjeg dizajna sobe.

α5 AI procesor 4K - Poboljšajte sve što vidite i čujete

Procesor uklanja video šum, stvarajući živopisnije boje i bolji kontrast. Skalira slike niske rezolucije da bi se stvorile slike približne kvaliteti 4K. Takođe znate kada, gdje i kako poboljšati kvalitetu zvuka, a možete stvoriti virtualni surround zvuk za još opsirnije kinematografsko iskustvo.

Povećavanje 4K - Pogledajte sve u 4K

LG UHD TV pretvara 2K sadržaj u najrealističniju moguću 4K sliku, što rezultira jasnijim detaljima i obrisima. Uživajte u mnogo jasnijem tekstu i slikama sa manje šuma i boljim kontrastom.

AI kontrola svjetline - živopisne ideje za bolji TV

Senzor za svjetlost mjeri količinu ambijentalnog svjetla, a zatim procesor fino prilagođava mapiranje nijanse na optimalnu svjetlinu zaslona. Algoritam pametne kontrole zatamnjenja i kompenzacije piksela poboljšava kontrast, što rezultira boljim kvalitetom tamnih slika. Usavršava HDR sadržaj prilagodbom svjetline koja tamnije prizore pretvara u šarmantno kontrastne, bogate detaljima i dubinom boje.

 

  POZOVITE . . . .         061/226-46-48 . . . . . . 061/226-46-48 . . . . . MIKI . . . . .    

ID Oglasa: #9588002
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.