slika
1 od 1

Električni ekspres lonac FS-704 NOVO

9.500 din

Beograd | Zemun
Kao novo - nekorišćeno
3.147
35
pre 12 dana
Odgovara na 6% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Zoran
Član od 24.07.2012.
kp izlog

Opis proizvoda:

 

 

Električni ekspres lonac FS-704

 

  • Snaga: 1200 W,
  • Napon:220-240V,
  • Kapacitet unutrašnjeg lonca:6 litara,
  • Radni pritisak:0-80kPa,
  • Bezbedni radni pritisak:80-90kPa.
  • Funkcija odloženog tajmera: maksimalno 24h.

 

Posebna svojstva ekspres lonca

 

1.   LCD DISPLEJ: LCD displej na Vašem One Toch ekspres loncu nudi širok spektar od 37 unapred  programiranih izbora. Vreme kuvanja se može prilagoditi da odgovara bilo kom receptu ili licnom ukusu. Displej menja boje u zavisnosti od faze rada.

 

2.   KEEP WARM REZIM: Po završetku kuvanja, jedinica ce se automatski prebaciti u rezim za              podgrejavanje. Keep Warm režim spremljenu hranu drži toplom 24 sata.

      NAPOMENA: Hrana koja se čuva u režimu Keep Warm duže od 6-8 sati moze da izgubi               aromu i teksturu, što se dešava kada hrana ostane predugo u režimu  podgrejavanja.

3.   SKLOPKA ZA ISPUŠTANJE PARE: Brzo snižava pritisak. Pomerite sklopku za ispustanje pare         sa  strane poklopca iz pozicije zatvoren (Closed)u otvorenu (Open)kako bi se otvorio ventil         za  ispuštanje pare.

     UPOZORENJE: Vrela para ulazi iz ventila za ispuštanje pare. NEMOJTE GOLIM RUKAMA za             otvaranje ventila za ispuštanje pare.

4. ONE-TOUCH TEHNOLOGIJA: Sa 37 unapred programiranih podešenja, omiljena jela mogu biti       spremljena brzo i sa lakoćom skuvana u jednom loncu uz jedan dodir tastera i okretanje             programatora.

5. HLADNA RUČKA POKLOPCA: Ručka ostaje hladna na dodir, tako da možete da otvorite lonac        Čak i ako je unutra vrela hrana. Uvek se preporučuje upotreba rukavica za otvaranje                    poklopca  posle završetka kuvanja.

6. UNUTRAŠNJI LONAC OD NERĐAJUĆEG ČELIKA: Unutrašnji lonac je napravljen od nerđajućeg        čelika, što znači da uopšte ne sadrži PTFA i PFOA.

    Pored kuvanja i pečenja svih vrsta mesa, povrća i voća u loncu se mogu spremati                          pekmezi, džemovi, jogurt i može se konzervirati hrana pod pritiskom.

 

UPUTSTVO NA SRPSKOM JEZIKU I GARANCIJA 25 MESECI.

 

PS. Provera dostupnosti artikla na 060/556-557-4.

ID Oglasa: #7177751
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.