Aleksandar

Kragujevac Član od: 11.12.2014 Ocenite
21.12.2017
Milan
Opis iz oglasa tačan: Može bolje
Komunikacija protekla dobro: Ne
Ispoštovan dogovor: Ne
Negativna ocena zato što nikako da pošalje paket:

Kontaktirao sam ga u petak, a preko vikenda smo se jedva nekako dogovorili da pošalje u ponedeljak i zamolio da pošalje Post Expressom kako bi paket stigao u utorak do 12h.
Međutim četvrtak je, paketa nema. Nije mi stiglo ni jedno (SMS) obaveštenje od bilo koje kurirske službe da treba da dobijem paket. Ne odgovara na SMS poruke, KP poruku neće ni da otvori (iako je bio online u međuvremenu), ne javlja se na mobilni, nikako da ga dozovem.

Buraz, javi se i kaži mi: "izvini, nisam stigao danas da pošaljem; nemam ih trenutno; iskrsle mi neke nepredviđene okolnosti; došao čovek dao mi duplo više para na ruke pa sam njemu prodao; otišao sam na odmor; letim sutra na Mesec; " šta god, nije nikakav problem. Samo mi javi da znam šta se dešava sa paketom, a ne kao indijanac da čekam kurira svaki dan. Mogao sam lepo u petak da poručim od nekog drugog i u subotu bi već stiglo kod mene.
Bez obzira da li na KP planiraš da prodaš nešto samo jednom u životu i nikada više ili da prodaš 5.000 stvari, ispoštuj vreme i novac kupca.

Beznačajna situacija, ali ono, zašto bi me neko vozao.
No hard feelings, pozdrav.
Aleksandar
Druže da li sam ja tebe prevario?
Kao prvo, ja sam on line uvek. A ja sam cetkicu poslao, sad ti vidi sa kurirskom sluzbom beks zasto je meni cetkica vracena nazad posle nekoliko dana, a ja da maltretiram sebe i da cimam tebe nemam nameru. Tako da sam cetkicu uzeo nazad i to je to. A ja tih cetkica imam jos 20-et, tako da nemam nameru da tebe prevarim i prodam nekom drugom za veci iznos. Sve najlepse pozz
41.666 novih oglasa juče
Postavite oglas ►
Moj kp