Oglašavanje kupoprodaje važećih ulaznica nije dozvoljeno našim Pravilima i uslovima! Svi oglasi za karte utakmica Partizana, kao i svi drugi oglasi za ulaznice biće obrisani, a korisnicima koji ih postave može biti blokiran nalog!

Starinske drvene korice za knjigu

Cena: 3.000 din - Fiksno
Beskamatni keš kredit ?
Viđeno: 9 puta
Prati: 1 korisnik
Drvene korice za knjigu, sa intarzijom, duborezom i monogramom. Jedna lajsna sa zadnje korice nedostaje, relativno je jednostavna i nije je teško izraditi. Reljef u duborezu je neznatno oštećen, ‚ ‚ paralelno‚ ‚ da se tako izrazim: fale dve manje duborezane peruške u donjem delu, slika sedma. Metalne kopče su jednostavne. ne mogu da je datiram, meni lično deluje dosta staro, lajsne kojima su uokvirene ploče imaju ukras koji restaurateri nazivaju Bikovo oko. 27 x 21cm.
Slika 1 - Starinske drvene korice za knjiguSlika 2 - Starinske drvene korice za knjiguSlika 3 - Starinske drvene korice za knjiguSlika 4 - Starinske drvene korice za knjiguSlika 5 - Starinske drvene korice za knjiguSlika 6 - Starinske drvene korice za knjiguSlika 7 - Starinske drvene korice za knjiguSlika 8 - Starinske drvene korice za knjiguSlika 9 - Starinske drvene korice za knjiguSlika 10 - Starinske drvene korice za knjigu
52.387 novih oglasa juče
NBS - Kursna lista   NBS - 11.12.2019.
kup sred prod
117,16 117,51 117,86

Kako vam se sada čini pretraga na KP?

Glasaj