3.203
6.970
5.256

Automobili | Oprema

Nekad nam posao kojim se bavimo diktira takav način života da sve više vremena provodimo na točkovima. Iz tog razloga nam je bitno kako je opremljen automobil, da poseduje navigaciju, senzore, dobro ozvučenje i druge uređaje koji nam olakšavaju svakodnevno putovanje, čine ga prijatnijim ali i bezbednijim. Pored novih automobila, sasvim dobro nam mogu poslužiti i neki jeftiniji modeli koje naknadno možemo “nadograditi” i učiniti svoj automobil funkcionalnijim i podesnijim za transport.

Izaberi opremu prema svojim potrebama

Možeš pojačati multimediju, dodati navigaciju, ali i poraditi na vizuelnom identitetu svog automobila. Možeš mnogo toga uraditi za svoj automobil, a da ti za to ne treba tako mnogo novca. Čitava kategorija na našoj platformi posvećena je opremi za četvorotočkaše. Nabavi sebi krovni nosač ili kuku ako vozilo koristiš za prevoz nekog tereta. Ukoliko ti fali nešto od obavezne opreme poput trokuta, lanaca za gume ili prsluka, dovoljno je da traženi pojam ukucaš u polje za pretragu, nakon čega ti ostaje samo da izabereš prodavca, poručiš i dobićeš željeni predmet na kućnu adresu.

Ukoliko želiš da opremiš unutrašnjost automobila, kod nas možeš naći patosnice i presvlake, kako bi tvoj auto izgledao mnogo bolje. Ukoliko ti je pak funkcionalnost na prvom, mestu tu je elektronska oprema poput navigacije, parking-senzora, kamere za snimanje vožnje, alarmnog sistema i slično.

Baviš se prodajom opreme za automobile?

Ukoliko se baviš prodajom opreme za automobile, oglasi se preko naše platforme. To je siguran način da potpuno besplatno dođeš do novih kupaca. Registruj se i postani korisnik KP-a, budi precizan i sadržajan, i posle svake uspešne prodaje pozovi kupca da te oceni. Na taj način ćeš steći poverenje budućih korisnika platforme koji su zainteresovani za ono što imaš da ponudiš.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.